Beşiktaş Forum  ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi


Geri git   Beşiktaş Forum ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi > Beşiktaş > Futbol

Cevapla
 
LinkBack (1) Seçenekler Stil
Alt 12-05-2008, 11:03   #1
 
The_Black_One - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 İşte Sinan Engin'in Olay Yaratacak Röportajı!..

Beşiktaş'ın 100. yıldaki görkemli şampiyonluğunda başarılı menajerliğiyle "İmparator" lakabıyla anılmaya başlayan Sinan Engin, daha sonra yaşanan sıkıntılar ve ardından gelen veda nedeniyle bir anlamda gözden düştü. Kimbilir belki de, bu nedenle dönüşü biraz tepkili oldu. Kendi deyimiyle tribünlerin bir bölümü, daha doğrusu çok küçük bir grup onu eleştiriyordu... Az zamanda çok şey yaşamıştı Beşiktaş'ta,

BEŞİKTAŞ NEDEN FENERBAHÇE VE GALATASARAY'IN GERİSİNDE KALDI?
MEHMET TOPUZ GELİYOR MU?
TAKIMDAN KİMLER GİDECEK?
HASAN DOĞAN'IN BEŞİKTAŞLI OLMASI BİR AVANTAJ MI?
RİCARDİNHO NE YAPTI DA KOVULDU?
GORDON'U KİM ALDI?
TÜRKİYE'DE TEŞVİK PRİMİ VAR MI?
HANGİ MAÇLA GURUR DUYDU, HANGİ MAÇTA ÖLMEK İSTEDİ?
TÜRK FUTBOLCUSU NE ZAMAN BEŞLİK ATMAK İSTİYOR?
AVRUPALI İLE FARKIMIZ NE?
AZİZ YILDIRIM İÇİN NELER SÖYLEDİ?
DEMİRÖREN Mİ BİLGİLİ Mİ?
TRANSFERDE KİMLER ALINICAK? YILDIZLAR GELİYOR MU?

SİNAN ENGİN'DEN BOMBA GİBİ AÇIKLAMALAR...


Türk futbolunu da her detayıyla iyi biliyordu Sinan Engin. Göreve tekrar dönmesinin ardından sürekli tartışıldı Sinan Engin. Bu nedenle ona sorulacak çok ama çok önemli sorular vardı. MARATON.COM.TR olarak futbol dünyasının yıldızlarıyla yaptığımız röportaj dizisinde bu kez Sinan Engin'i tercih etmemizin en önemli sebebi buydu. Beşiktaşlılar onlarca sorunun cevabını merak ediyordu, biz de hepsini, en yalın haliyle Sinan Engin'e sorduk. Engin, her zaman yaptığı gibi dobra dobra konuştu... Hakem hataları, Başkan Demirören'le diyaloğu, Ertuğrul Sağlam'la ilişkileri, takımdan gidicek ve gelecek olanlar derken hemen hemen her konuda iddialı açıklamaları oldu Engin'in...
İşte bu keyifli röportaj:



MARATON.COM.TR: SİNAN BEY, BEŞİKTAŞ’IN BU SENEKİ PERFORMANSINI NASIL DEĞERLENDİRİYORSUNUZ? 10 ÜZERİNDEN DEĞERLENDİRSENİZ KAÇ PUAN VERİRSİNİZ?

Sinan ENGİN: 10 üzerinden puan versem bu sene bazen 10 bazen 5 bazen 8 ama ortalama performans 7-7,5 bana göre bu sene. Çünkü Beşiktaş geniş bir kadrosu olmamasına rağmen çok üst düzey maçlar oynadı. Çarşamba-Pazar maçlarını üst üste oynamak sakatlıklara yol açtı. Örneğin Fenerbahçe maçında Gökhan Zan sakatlandı ve arkasından Liverpool’a eksik kadroyla gidip 8-0’lık bir hezimet yaşadık. Bu kadro böyle maçlara alışık değildi. Bazen büyük zaferler elde ettik bazen de çok kötü maçlar kaybettik. Hakem hataları ve sakatlıkları da göz önünde bulundurursak 7,5 diyebiliriz ortalama.


BENİM PERFORMANSIMI BAŞKANIMIZ DEĞERLENDİRİR


MARATON.COM.TR: PEKİ SİZ KENDİ PERFORMANSINIZI NASIL DEĞERLENDİRİYORSUNUZ BU SENE?

Sinan ENGİN: Ben geldiğimde bütün sistem ve bu takım kurulmuştu. Benim sadece gönderilmesi gereken bazı isimlerle ilgili konuştuğum oldu. İdari anlamda yapılanmayla daha çok uğraştım. Ben 2004 yılında gittikten sonra medya ve Beşiktaş’ta çok şeyler değişmişti. Özellikle basın Beşiktaş’a çok rahat vuruyor. Yerel basın özellikle. Spor yazarları futbolu bilmiyorlar. Bazı spor yazarları futboldan anlamıyorlar. Okuyorsun, “bu adam bu maçı izlememiş” diyorsun. Bu yüzden uzun bir süre medyaya çıkmadım. Çünkü anlamıyorlar. Ben geldiğimde “Beşiktaş’tan birkaç oyuncunun gitmesi lazım” dedim. “Yıllardır aynı oyuncular oynuyorlar ve heyecanlarını yitirmişler” dedim. Kalmak için çaba sarf etmelerini hedefledim. Ama millet öyle yargılamadı, “futbolcunun morali bozuluyor” dediler. Ondan sonra da kızdım, bunlar anlamıyorlar çünkü. Bana göre art niyetli yazarlar bunlar. Bu ülkede bekliyorlar ki birisi düşsün de vuralım. Fatih Terim örneği var en yakın. Allah’tan finallere gittik. Gitmeseydik Fatih Hoca da çok zor zamanlar geçirebilirdi. Şimdi bir nişan takıldı Fatih Hoca’ya mesela. Bakalım başarısız olursak ne yapacaklar ondan sonra? Türkiye’de ya göklere çıkarılıyor ya yerin dibine sokuyorlar. Beni başkanımız değerlendiriyor. Onun için ben not vermek istemiyorum. Önümüzdeki sezon daha farklı bir performans görecekler.


MEDYADA KASITLI YAZARLAR VAR


MARATON.COM.TR: MEDYAYI KASITLI MI BULUYORSUNUZ?

Sinan ENGİN: Bazıları. Bazıları kasıtlı yazıyorlar. Bir adam var her hafta kötü yazıyor. Hiç mi iyi şey olmuyor? Beşiktaş’ta reklam çekiyorsun, Beşiktaş’tan para kazanıyorsun art niyetli yazılar yazıyorsun. Hiç mi iyi bir şey olmuyor? Bir spor yazarı dedi ki “Fatih Terim’i gönderelim, Feldkamp’ı getirelim 2 maç için” Fatih hoca var şimdi Feldkamp yok. Ne oldu? Hala yorumlar yapıyorlar bir de utanmadan televizyona çıkıp. Bir de sonra birbirlerini de uyarmıyorlar yanlış yapıyorsun diye. Kimse kimseye bir şey söylemiyor. Art niyetli ve futbolu bilmeyen insanlar var. Bağlanmıyorsun sana sallıyorlar, röportaj vermiyorsun sana sallıyorlar. Bazen hiç gazete okumadığımız günler oluyor. 1 hafta gazete okumadığımız günler oluyor.


DEMEK Kİ DEĞİŞİM ZAMANI GELMİŞ


MARATON.COM.TR: PEKİ SİNAN BEY, HEYECANINI YİTİRMİŞ FUTBOLCULARDAN BAHSETTİĞİNİZ. BU FUTBOLCULARLA YOLLAR AYRILACAK MI SEZON SONUNDA? İSİM VEREBİLİR MİSİNİZ?

Sinan ENGİN: Tabi. Ayrılacağımız oyuncular var. İsim olarak söylemiyorum. Beşiktaş 4 senedir şampiyon olabiliyor mu? Olamıyor. Aynı isimler mi kadroda? Evet. Demek ki değişme zamanı gelmiş.


BUNUN NEDENİNİ HAKEMLERE SORUN


MARATON.COM.TR: BEŞİKTAŞ BU SEZONU FENERBAHÇE VE GALATASARAY’IN ARKASINDA BİTİRDİ. BUNUN EN BÜYÜK SEBEBLERİ NE SİZE GÖRE?

Sinan ENGİN: Bir kere sezon başı istediğimiz kadroyu kuramamışız. Bu sene herkes görecek nasıl kadro kuracağımızı. Beşiktaş’a kadro kurmak için çok özel yeteneklere ihtiyaç yok, eksikler belli. İyi savunma yapamıyor Beşiktaş. Bunun önlemini alacağız. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın gerisinden gelmemizi hakemlere sormak lazım. En büyük sebep hakemlerdir. Başka kimse değil.


SEZON BAŞI TRANSFER RAHATSIZLIĞI YAŞANMIŞ


MARATON.COM.TR: SENE BAŞI YAPILAN TRANSFERLER NEDEN BU KADAR HATALI OLDU? HOLOSKO’YU AYRI TUTARSAK YABANCILARINDAN FAZLA VERİM ALAMADI BEŞİKTAŞ.

Sinan ENGİN: Evet. Bazı oyunculardan istediğimiz verimi alamadık. Dediğim gibi sezon başında bir transfer rahatsızlığı yaşanmış aralarında. Bu sezon öyle bir şey olmayacak.

MARATON.COM.TR: GORDON’U KİM ALDI?

Sinan ENGİN: Burada transferler beraber yapılır. Beraber aldık.


BEN OLSAYDIM KADRO YAPISI DEĞİŞİK OLURDU


MARATON.COM.TR: PEKİ SİNAN ENGİN SEZON BAŞINDAN BERİ GÖREVDE OLSAYDI DURUM DEĞİŞİK OLUR MUYDU?

Sinan ENGİN: Futbolcu yapısı, kadro açısından değişik olurdu. Ama puan açısından “ben olsam şöyle olurdu” demem, bana yakışmaz.

MARATON.COM.TR: ÖNÜMÜZDEKİ SEZON BEŞİKTAŞ YİNE ŞAMPİYON OLAMAZSA CAMİA ERTUĞRUL SAĞLAM’IN ARKASINDA DURABİLİR Mİ?

Sinan ENGİN: Önümüzdeki sezon en büyük hedefimiz şampiyonluk. Ama o zamana kadar çok şey değişir. Ertuğrul Sağlam sorunu değil o genel bir sorun. Neyin ne olacağı belli olmaz.


GÖRÜYOR, VERMİYOR. BİLEREK ÇALMIYOR.


MARATON.COM.TR: EN BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI NEYDİ BU SENE?

Sinan ENGİN: En büyük hayal kırıklığı çok basit hatalardan goller yedik. Şanssız goller yedik. Müthiş art niyetli hakem hataları var. Ben art niyet görüyorum. Bir değil iki değil. Mesela Oftaş maçında Serdar Özkan düşüyor, görüyor, vermiyor. Bilerek vermiyor bana göre. Fenerbahçe – Kayserispor maçında verilen penaltı da bu değil mi? Bu nedir? Bazı hakemler, özellikle hakem atamaları çok yanlış. Nerede İsmet Arzuman? Nerede Hakan Sivriservi? Beşiktaş’ın maçını yöneten hakemin hakemliği bitiyor. Ama Beşiktaş da bitiyor. Beşiktaş’ın da anasını ağlatıyorlar. Beşiktaş taraftarı kan ağlıyor. Bir camianın bir sürü zararı oluyor bir sezonda. Bu kadar taraftarın ve kulübün üzüntüsüne bakıyorsun. Bazı hakemlerin bariz art niyetleri var.


GALATASARAY BİLDİRİ YAYINLADI, KENDİ BAŞINA GELİNCE SUSTU


MARATON.COM.TR: İSMET ARZUMAN’A DÖNMEK GEREKİRSE BU SEZON FENERBAHÇE MAÇINDA ATTIĞINIZ GOLÜ İPTAL ETTİKTEN SONRA BAYAĞI TEPKİ GÖSTERDİNİZ VE FUTBOL KAMUOYUNUN GENELİ DE SİZE HAK VERDİ. ANCAK AYNI İSMET ARZUMAN GEÇEN SEZONKİ KUPA FİNALİNDE RAKİBİN 2 PENALTISINI VERMEDİ, O ZAMAN NEDEN AYNI TEPKİ GÖSTERİLMEDİ DENİYOR? BU BÜTÜN KULÜPLER İÇİN GEÇERLİ TABİ Kİ.

Sinan ENGİN: O geçen seneydi. Galatasaray bir gün önce eleştiri yaptı Kayseri maçı için. Ertesi gün kendisi Gençlerbirliği maçında hatalarla kazandı sonra sesleri çıkmadı. Bak son 3 maça bakalım. Adam gibi hakemler yönetince son 3 maçı da kazandık. Bursa, Rize, Ankaragücü. Hiçbiri topa girmedi çünkü. Ama dikkat et, hakemin hata yaptığı tüm maçları kaybediyoruz. Hakem öyle istiyor çünkü. Bazı maçlarımıza hakemler karar verdi. Ama bu hakemler akıllı olacaklar. Seneye bu kadar centilmen bu kadar iyi niyetli olmayacağız.


AÇIKLAYAMAYACAĞIM KONULAR VAR


MARATON.COM.TR: HAKEMLER TALİMAT MI ALIYORLAR PEKİ?

Sinan ENGİN: Almıyorlar ama açıklayamayacağım bazı konular var.

MARATON.COM.TR: İSMET ARZUMAN’IN ERCİYES FİNALİNDE VERMEDİĞİ PENALTILARA DÖNERSEK, HERKESİN HEMFİKİR OLDUĞU BİR KONU BU. 1 SENEDE NE DEĞİŞTİ?

Sinan ENGİN: Açıklanmayacak şeyler var o işin içinde.


DEFANSA YENİ İSİMLER ALACAĞIZ


MARATON.COM.TR: ÖNÜMÜZDEKİ SENE GİDECEK İSİMLER ARASINDA İBRAHİM ÜZÜLMEZ, MEHMET YOZGATLI, ALİ TANDOĞAN VAR MI?

Sinan ENGİN: Yok. Şu an net bir isim söyleyemem çünkü hocanın raporu gelmedi bize.

MARATON.COM.TR: ÖNÜMÜZDEKİ SENE HANGİ POZİSYONLARA TRANSFER YAPACAKSINIZ? KAÇ YERLİ KAÇ YABANCI OLACAK?

Sinan ENGİN: Beşiktaş taraftarının görmek istemediği bazı oyuncular var. Onlar gidecek. Çehresini değiştireceğiz Beşiktaş’ın ve kurduğumuz kadro uzun yıllar gidecek. Savunmaya adam alacağız. Örneğin bir Bebe olayı var. Kaan Dobra’yı aldığımda herkes beni eleştirmişti. Sonra ne oldu herkes gördü. Bebe de bir alternatif oyuncudur. Hem de Türk. Oynarsa, üzerine koyarsa iyi oyuncu olur. Bu düzeyde Türk oyuncu yok. Hadi alalım Gökhan Ünal’ı, Giray’ı. Kaç para istiyorlar? Herkesin gördüğünü biz de görüyoruz. Ama her oyuncuya 2-3 milyon verirsen kuramazsın takım. İyi isimler alacağız.


BEBBE PROTOKOLÜNÜ BOZARSA GELECEK


MARATON.COM.TR: BEBBE OLAYINDA BAŞKAN’IN BİR TEPKİSİ OLDU MU?

Sinan ENGİN: Bebe olayı şöyle: Bir başkanla beraber hareket ettik. Bebe hepimizin hemfikir olduğur bir oyuncudur. Sonra öğrendik ki İstanbul Büyükşehir Belediyespor’la protokol yapmış. Devreye girdik ve Bebbe’ye sorduk. Doğru olduğunu öğrenince askıya aldık. Dedik ki “protokolünü boz gel”


SATILMAYACAK FUTBOLCU YOK


MARATON.COM.TR: BOBO’NUN SATILMASI GÜNDEMDE. SATILACAK MI? TEKLİF VAR MI?

Sinan ENGİN: Satılmayacak oyuncu yoktur. Ama gelen bir teklif yok bize.

MARATON.COM.TR: GÖKHAN ZAN İÇİN NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ? ÇOK SIK SAKATLANDI BU SEZON. KADRONUZDA TUTACAK MISINIZ?

Sinan ENGİN: Kendisine lig bitince teklifimizi sunacağız. Anlaşırsak olur.


YABANCI SERBEST BIRAKILSIN


MARATON.COM.TR: YABANCI SINIRLAMASI KONUSUNDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

Sinan ENGİN: Bana göre serbest olsun. Çünkü Türk futbolcuyu istiyorsunuz dünyanın parasını istiyor. Bana göre Türk futbolcu sınırlama serbest olsa yabancı yerime gelmesin diye daha çok kendini sıkar. Biz zorla oynatmıyoruz yabancıyı. Bizim futbolcumuzdan iyi olduğu için. Keşke bizim futbolcumuz daha iyi olsa da oynasa. Saha orada. Kim daha iyiyse hoca ona forma verir.


TRANSFER KOMİTESİ HABERİ YALAN


MARATON.COM.TR: TRANSFER KOMİTESİ KURULACAĞI VE MEHMET ÖZDİLEK’İN BAŞA GEÇECEĞİ SÖYLENİYOR. BU DURUM SİZİ PASİFİZE Mİ EDİYOR?

Sinan ENGİN: Böyle bir durum yok. Gündeme bile gelmedi bu konu.

MARATON.COM.TR: NEDEN ÇIKIYOR PEKİ BÖYLE HABERLER?

Sinan ENGİN: Bunlar tamamen uydurma şeyler. Başkan bize gelip de böyle bir şey demedi bile. Böyle haberler çıkıyor bir Şifo’nun ağzından bir bizim ağzımızdan. İnanmıyoruz hiçbirine. Biz zaten transferi bitirdik zaten isimler belli bile. Hocalar geliyor gidiyor oyuncu izlemeye. Basında çıkan bazı isimler doğru bazıları yanlış bazıları da bilinmiyor onlar da bizde kalsın. Bizim herkese kapımız açık yardımcı olmaya çalışan. Ama böyle bir şey gündeme bile gelmedi. Başkan’ın böyle bir düşüncesi varsa saygı duyarız. Ama böyle bir şey yok. Yalan.


ROBERTO CARLOS BİR MARKA


MARATON.COM.TR: LİGİN İLK YARISI ROBERTO CARLOS İLE KIYASLANAN TELLO İKİNCİ YARIDA NEDEN BU DÜŞÜŞÜN İÇİNE GİRDİ?

Sinan ENGİN: Sakatlık ve hastalık oldu. Üst üste maçlar oynandı. Carlos bir markadır. Carlos olmak kolay değil.

MARATON.COM.TR: ÖNÜMÜZDEKİ SENE İDDİALI BİR KADRO KURACAĞINIZI SÖYLÜYORSUNUZ. PEKİ OLASI BİR BAŞARISIZLIKTA İSTİFA ETMEYİ DÜŞÜNÜR MÜSÜNÜZ?

Sinan ENGİN: Bakılır. Durum değerlendirilir. Biz bir ekibiz. Bir ekip çalışması bu.


8-0 ÖLMEKLE AYNI ŞEYDİ


MARATON.COM.TR: BU SEZON SİZİ EN ÇOK ÜZEN VE SEVİNDİREN OLAYLAR NELER?

Sinan ENGİN: 8-0 hala içimde yaradır. O statta o maç, ölmekle aynı şeydi. En çok sevindiğim de Liverpool’u yendiğimiz maç. Rize maçı bir de. Dedikodulara cevap verdiğimiz için.

MARATON.COM.TR: LİVERPOOL MAÇINDAN SONRA TELEVİZYONDA “BİZE ACIMADILAR” DİYE BİR AÇIKLAMANIZ OLDU.

Sinan ENGİN: Biz 3-0 olunca topuk yapıyoruz bilmem ne yapıyoruz. Avrupalı böyle değil. 6-0 olmuş, Rafael Benitez hala “go go” diyor. Eloğlu acımıyor. Onu söylemek istiyorum. Biz 3-0 olunca laubali oluyoruz. Avrupalı bunu yapmıyor, gözünün yaşına bakmıyor. Ama sen 3-0 olunca beşlik atmaya çalışıyorsun.


GEÇMİŞLE İLGİLİ KONUŞMAK İSTEMİYORUM


MARATON.COM.TR: SİZ 100. YILDA BEŞİKTAŞ’I BIRAKIRKEN ŞAMPİYON BİR TAKIM VARDI. AMA SONRAKİ 4 SENE İÇİNDE SADECE 4 HAFTA LİDER OLABİLEN BİR BEŞİKTAŞ VAR. ORTADA BİR BAŞARISIZLIK AÇIKÇA GÖRÜLÜYOR. BUNUN NEDENİ NE SİZE GÖRE?

Sinan ENGİN: Geçmişle ilgili yorum yapmak istemiyorum. O yüzden geleceğe bakalım. Bizden sonraya bakalım.


BEŞİKTAŞ'IN LOBİSİ ZAYIF


MARATON.COM.TR: BEŞİKTAŞ SİZCE LOBİ OLARAK ZAYIF MI?

Sinan ENGİN: Zayıf. Çünkü medyadaki Beşiktaşlılar, Beşiktaş’ı sevmiyor. Bir gün de iyi yazmıyor Beşiktaşlılar. Ama bizim futbolculuğumuzdan beri bu böyleydi. O zamandan beri lobisi zayıf Beşiktaş’ın.


SİVAS'IN ÇIKIŞI MÜTHİŞ


MARATON.COM.TR: SİVASSPOR’UN ÇIKIŞINI NASIL DEĞERLENDİRİYORSUNUZ?

Sinan ENGİN: Bülent Hocayı ve Başkan Mecnun Odyakmaz’ı tebrik ediyorum. Müthiş.


ŞAMPİYONLAR LİGİ HAYAL DEĞİL


MARATON.COM.TR: BİR TÜRK TAKIMININ ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONU OLMASI HAYAL Mİ?

Sinan ENGİN: Niye olmasın? Zamanla bunlar olur. Ama bakın şimdi yapacağımız çok iyi bir stat var. Bu stadı yapınca gelirin artacak ve önemli şeyler yapacaksın. Fenerbahçe yaptı istediği oyuncuyu alıyor şimdi büyük paralar alıyor. Yıldırım Demirören önemli şeyler yapıyor engellemeye çalışıyorlar bazı şeyleri. İzinler bekleniyor anıtlar kurulundan. İzinler çıkınca haziran gibi başlanacak. Gelecek sezon büyük ihtimal Kasımpaşa’nın stadında oynayacağız.


YOLLARKEN KİMSENİN SESİ ÇIKMADI


MARATON.COM.TR: İBRAHİM AKIN VE BURAK’I YOLLADIĞINIZ İÇİN PİŞMAN MISINIZ? İKİSİ DE ÇOK FORMDALAR.

Sinan ENGİN: Hayır.

MARATON.COM.TR: BUGÜN OLSA YİNE YOLLAR MIYDINIZ?

Sinan ENGİN: Bu teknik bir karardır. Teknik direktörümüzle beraber yönetim bazında alınmış bir karardır. Yollandıkları zamanda ne taraftar ne yönetici kimse hayır demedi.

MARATON.COM.TR: SEZONUN BÖYLE BİTECEĞİNİ BİLSEYDİNİZ SENE BAŞI NE GİBİ ÖNLEMLER ALIRDINIZ?

Sinan ENGİN: Bilemezsin ki. Böyle biteceğini düşünmüyorduk, şampiyon olacağımızı düşünüyorduk. 6 haftada ligin kaderini değiştirdiler. Bir Hakan Sivriservi ligin kaderini değiştirdi.


13-14 PUANIMIZI HAKEMLER YÜZÜNDEN KAYBETTİK


MARATON.COM.TR: ŞU, ŞU MAÇTA BİZE BU HATALAR YAPILDI DİYEBİLİR MİSİNİZ?

Sinan ENGİN: Ankara’daki Nobre’nin attığı golü vermedi, Selçuk Dereli G.Saray maçında penaltı verdi, İsmet Arzuman aynı şekilde Kadıköy’de golü vermedi. Buradaki Oftaş maçı. Bir sürü maçlar var daha aklıma gelmeyen. Yani biz bunun hesabını yaptık. Bariz, net hatalardan 13-14 puan kaybetmişiz.

MARATON.COM.TR: “TALİMAT GELDİĞİNE İNANMIYORUM” DİYORSUNUZ AMA. HAKEMLER KENDİLERİ KASITLI KARARLAR VERİYOR SİZE GÖRE DEĞİL Mİ?

Sinan ENGİN: Ben Hasan Doğan Federasyonu’nun bu işi temizleyeceğine inanıyorum. MHK onlardan ayrı bir kurum. Atamalara dikkat edecekler.


HASAN DOĞAN DEZAVANTAJ


MARATON.COM.TR: HASAN DOĞAN’IN BEŞİKTAŞ KONGRE ÜYESİ OLMASI SİZE BİR GÜÇ VE GÜVEN VERİYOR MU?

Sinan ENGİN: Hayır. Tam aksine. Dezavantaj.


ÇARŞI, KULÜBÜN İÇİNDE DEĞİL


MARATON.COM.TR: BEŞİKTAŞ’IN İNÖNÜ STADI’NDA KAZANAMAMASINI NEYE BAĞLIYORSUNUZ? ÇOK MU BASKI VAR ORADA?

Sinan ENGİN: Yo kazanıyoruz. Çok önemli maçlar kazandık İnönü’de. Büyük zaferler elde ettik. Katılmıyorum. Kazanamadığımız maçlara bakın, hep çarşambanın arkası. Geniş bir kadro yok.

MARATON.COM.TR: ÇARŞI GRUBU BEŞİKTAŞ’IN ÇOK MU İÇİNDE?

Sinan ENGİN: Çarşı dünyada sembol olmuş bir grup. Dünya çapında bir ismi var. Kulübün içinde değiller ama hepsi arkadaşlarımız geliyorlar gidiyorlar görüşüyoruz.

MARATON.COM.TR: AMİGOLARIN KULÜPTEN PARA ALMALARI SÖZ KONUSU MU?

Sinan ENGİN: Hayır. Ben şahit olmadım.

MARATON.COM.TR: İLK GELDİĞİNİZ GÜNLERDE TRİBÜNLERDEN SİZE BAZI TEPKİLER OLDU.

Sinan ENGİN: Çarşı değil onlar. Ben onları biliyorum 5-10 kişi o arkadaşlar. “101. yılın hesabını ver” diyorlar. Bana göre 101. yıldan daha önemli bu sene. 101’i 10’la çarp bu sene yapılanlar için. 101’e değil buna bak sen. Önce bunu iyi irdelemek lazım.

MARATON.COM.TR: BU TEPKİLER SİZİ ÇOK ÜZDÜ MÜ PEKİ?

Sinan ENGİN: Ben Beşiktaş’ta çok iyi işler yaptığıma inanıyorum bunları anlatmaya gerek yok. Soran olursa herkes anlatır. Bazı arkadaşların görüşüdür bu. Önemli değil.


SERDAR ÖZKAN'A KIZIYORUM ÇÜNKÜ ONU ÇOK SEVİYORUM


MARATON.COM.TR: BEŞİKTAŞLI FUTBOLCULAR ALEMCİ Mİ? ÖZELLİKLE SERDAR ÖZKAN İÇİN YAZILDI BÖYLE ŞEYLER.

Sinan ENGİN: İzin günlerinde geziyorlar olabilir. Bazı şeyler geliyor ama önemli değil. Ben Serdar Özkan’a kızıyorum çünkü çok seviyorum onu, daha iyi olsun istiyorum, hep daha iyi.


İBRAHİM KAŞ KENDİSİ GİTTİ


MARATON.COM.TR: İBRAHİM KAŞ’I NEDEN BIRAKTINIZ? BİR KAYIP MI BEŞİKTAŞ İÇİN SİZE GÖRE?

Sinan ENGİN: İbrahim’i biz bırakmadık. Kendisi gitti. Sezon sonu görüşeceğiz dedik biz herkese o Getafe’yle protokol imzaladı. Beşiktaş için hiçbir futbolcu kayıp değildir. Herkesin yeri yolar.


TEŞVİK VE ŞİKEYE ŞAHİT OLMADIM


MARATON.COM.TR: TÜRKİYE’DE TEŞVİK PRİMİ VE ŞİKE VAR MI SİZCE? ŞAHİT OLDUNUZ MU?

Sinan ENGİN: Söyleniyor, duyuyorum. Vardır herhalde. Ama şahit olmadım.


DEMİRÖREN'İN HAYATI BEŞİKTAŞ SEVGİSİ


MARATON.COM.TR: BAŞKAN DEMİRÖREN’LE ANLAŞABİLİYOR MUSUNUZ?

Sinan ENGİN: Anlaştığım için geldim zaten. Başkanın hayatı futbol, başka bir şey yok. Otururuz bazen Erdoğan Amca’yla da beraber, tek konu hep futbol. Hayatı futbol, hayatı Beşiktaş. Başkanın hayatı bu. İşi gücü Beşiktaş sevgisi.

MARATON.COM.TR: BAŞARILI MI SİZCE?

Sinan ENGİN: Başarılı olduğu noktalar da var. Kupayı kazandı 2 defa. Lig şampiyonluğu yok. O da olacak inşallah.


FENERBAHÇE'DE ÇALIŞMAM SÖZ KONUSU DEĞİL


MARATON.COM.TR: SİZ PROFESYONEL BİR İNSANSINIZ. FENERBAHÇE’DEN TEKLİF ALSANIZ ÇALIŞIR MISINIZ?

Sinan ENGİN: Söz konusu değil.


HASAN DOĞAN FEDERASYONU CİDDİ BİR FEDERASYON


MARATON.COM.TR: HASAN DOĞAN FEDERASYONUNU NASIL BULUYORSUNUZ?

Sinan ENGİN: Son derece ciddi bir Federasyon olarak görüyorum. Ciddi işler yapacaklarına inanıyorum. Ama önce hakemleri düzeltmeleri lazım.

MARATON.COM.TR: ULUSOY FEDERASYONU İLE DOĞAN FEDERASYONUNU KARŞILAŞTIRIR MISINIZ?

Sinan ENGİN: Bu konuda yorum yapmak istemiyorum.


KUPAYI ULUSOY'A GÖTÜRMEK DOĞALDI


MARATON.COM.TR: PEKİ ŞÖYLE SÖYLEYEYİM. GEÇEN SEZON ALINAN TÜRKİYE KUPASI’NDAN SONRA KUPANIN HALUK ULUSOY’UN BABASINA GÖTÜRÜLMESİNİ NASIL DEĞERLENDİRİYORSUNUZ?

Sinan ENGİN: Olabilir akrabaları. Söz vermişlerdir maçtan önce olabilir. Sevgisindendir. Saygısındandır. Anormallik yok bana göre. Art niyetli düşünürsen öyle yorumlanır.


BEĞENDİĞİM HAKEM YOK


MARATON.COM.TR: EN BEĞENDİĞİNİZ HAKEM KİM?

Sinan ENGİN: Yok.


TEKNİK HEYET VE FUTBOLCULAR PAF KARARINI BOZDU


MARATON.COM.TR: “PAF TAKIMIYLA ÇIKARIZ” AÇIKLAMASI SİZE GÖRE YANLIŞ BİR AÇIKLAMA MIYDI?

Sinan ENGİN: Başkanımız ve yönetim kurulumuzun almış olduğu bir karardır bu. Kararın alındığı akşam herkes bizi tebrik etti. Ondan sonra futbolcular ve teknik heyet bize geldi, “biz oynayalım kazanacağız” dediler ve bu karardan dönüldü. Başkan kıramadı.


BAZI KESİMLERDEN KASIT VAR


MARATON.COM.TR: TÜRK MEDYASINI ELEŞTİRİYORSUNUZ, NEDEN BEŞİKTAŞ’A KARŞI BÖYLE BİR TAVIR OLSUN?

Sinan ENGİN: Özellikle bazı kalemlerden kasıt olduğuna inanıyorum.


ERTUĞRUL SAĞLAM ÇOK AKILLI BİR TEKNİK DİREKTÖR


MARATON.COM.TR: ERTUĞRUL SAĞLAM’IN İŞİNE MÜDAHALE EDİYOR MUSUNUZ?

Sinan ENGİN: O çok akıllı bir teknik direktör. Çok akıllı, düzgün, dürüst. İşine karışmaya gerek yok. Daha iyi yerlere gelecek inşallah. Çok uyumlu çalışıyoruz.


FATİH HOCA'YA GÜVENİYORUM


MARATON.COM.TR: MİLLİ TAKIMIN AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU HAYAL Mİ EURO 2008’DE?

Sinan ENGİN: Hayır. Fatih Hoca’ya güveniyorum ve başarılı olacağına inanıyorum.


"BABA" FUTBOLCU ALMAYACAĞIZ


MARATON.COM.TR: GELECEK SEZON YAPACAĞINIZ TRANSFERLER TRİBÜN DEYİMİYLE “BABA” İSİMLER OLACAK MI?

Sinan ENGİN: Hayır. Bakın “baba” isimler zor oynuyorlar Türkiye’de. Lincoln işte “baba” isim.

MARATON.COM.TR: AVRUPA AJANSLARI “BEŞİKTAŞ ŞU OYUNCUYU ALDI” DİYECEKLER Mİ?

Sinan ENGİN: Yok. Aldık işte Ricardinho’yu kaç maç oynadı?


RICARDINHO'NUN KARAKTER SORUNU VARDI


MARATON.COM.TR: RICARDINHO NEDEN GİTTİ?

Sinan ENGİN: Takımdaki düzeni bozuyordu. Karakter sorunu vardı. Fazla detayına girmemek lazım. Öyle gerekiyordu.


DELGADO BİR ADIM ÖNDE


MARATON.COM.TR: DELGADO, ALEX VE LİNCOLN’Ü KIYASLAR MISINIZ?

Sinan ENGİN: Delgado hepsinden bir adım önde.

MARATON.COM.TR: PEKİ DELGADO VE ALEX’İN YERLERİNİ DEĞİŞTİRSEK DURUM NE OLURDU?

Sinan ENGİN: Değiştirmeyelim, biz Delgado’dan memnunuz.


LİVERPOOL MAÇINI TARAFTAR KAZANDIRDI


MARATON.COM.TR: TARAFTAR BEŞİKTAŞ’I BU SENE YETERİ KADAR DESTEKLEDİ Mİ?

Sinan ENGİN: Evet. Onlar sayesinde çok önemli maçlar aldık. Liverpool olsun, Marsilya olsun, Galatasaray maçı olsun. 2-0’dan çevirdiğimiz maçlar var. Denizli, Kasımpaşa. Bu maçlarda çok etkili oldular.


AZİZ YILDIRIM BAŞARISIZ


MARATON.COM.TR: AZİZ YILDIRIM’I BAŞARILI BULUYOR MUSUNUZ?

Sinan ENGİN: Bu sene başarılı olamadı şampiyon olamadı. Türkiye’de öyle değerlendiriliyor ya. Şampiyon değilsen başarılı değilsin.

MARATON.COM.TR: AZİZ YILDIRIM GİBİ BİR BAŞKANLA ÇALIŞMAK İSTER MİYDİNİZ?

Sinan ENGİN: Ben başkanımdan memnunum.

MARATON.COM.TR: PEKİ AZİZ YILDIRIM TARZI BİR BAŞKANLA ÇALIŞMAK İSTER MİYDİNİZ?

Sinan ENGİN: Tarzını bilmiyorum ki.


TIGANA BAŞARILI OLDU


MARATON.COM.TR: TİGANA İÇİN NELER SÖYLEYECEKSİNİZ? YETERİ KADAR KATKI SAĞLADI MI? SİZİN İÇİN DE BİR AÇIKLAMASI VARDI “SİNAN ENGİN’İN DIŞARIDAN MÜDAHALESİ VAR” DİYE.

Sinan ENGİN: Onu birisi söyletmiş ona. Benim nasıl müdahalem olsun dışardan. Başarılı oldu ama bana göre. Ali Gültiken de “Ben olsam Beşiktaş şampiyon olurdu” demiş. Ama onunla ilgili konuşmak istemiyorum. Kardeşim Ali benim.


OĞLUM FENERBAHÇE'DE OYNAYAMAZ


MARATON.COM.TR: OĞLUNUZ DA FUTBOL OYNUYOR. FENERBAHÇE FORMASI GİYMESİNE NASIL BAKARSINIZ? PROFESYONELLİK SONUÇTA.

Sinan ENGİN: Hayır. Kendisi hasta Beşiktaşlı zaten. Fenerbahçe ve Galatasaray değil ama Beşiktaş’tan sonra Trabzon’da oynamasını isterim.


KİMSENİN PARASI KALMIYOR


MARATON.COM.TR: FUTBOLCULAR PARALARINI ZAMANINDA ALABİLİYOR MU?

Sinan ENGİN: Her kulüpte olan ufak aksaklıklar oluyor bizde de zaman zaman ama sonuçta herkes parasını alıyor.


BEŞİKTAŞ KİMSENİN ARKASINDA OLMAZ


MARATON.COM.TR: FENERBAHÇE – KAYSERİSPOR MAÇINDAN SONRA GALATASARAY’IN YAYINLADIĞI BİR “BEYAZ SAYFA” BİLDİRİSİ VAR. BEŞİKTAŞ D ABU BİLDİRİNİN 2-3 CÜMLESİNİ DEĞİŞTİRİP YAYINLADI. BEŞİKTAŞ BİRAZ GALATASARARAY’IN DEĞİRMEN SUYUNDA MI SİZE GÖRE?

Sinan ENGİN: Söz konusu değil. Asla. O arada denk geldi. Karşılıklı telefon konuşması oldu bir yerle. Biz de koyacağız siz de koyun, beraber koyalım dendi. Öyle oldu o an. Yoksa Beşiktaş en büyük camia. Herkes Beşiktaş’ın arkasına toplanır. Beşiktaş kimsenin arkasında olmaz.


DEMİRÖREN'LE DAHA SAMİMİYİM


MARATON.COM.TR: YILDIRIM DEMİRÖREN’LE Mİ YOKSA SERDAR BİLGİLİ İLE Mİ ÇALIŞMAK DAHA KOLAY.

Sinan ENGİN: Serdar Bilgili varken de ben Yıldırım Demirören’le beraberdim. Ama tarzları aynı hemen hemen. Serdar Bilgili’yde bu kadar samimi değildim. Yıldırım Demirören daha samimi.


BAŞKANIN SAĞI SOLU BELLİ OLMAZ


MARATON.COM.TR: MEHMET TOPUZ İÇİN TEKLİF EDİLEN BİR 12 MİLYON EURO VAR. BU KONUDA NE DİYORSUNUZ?

Sinan ENGİN: Bizim başkanın sağı solu belli olmaz. Gece canı sıkılır sabah alır.

MARATON.COM.TR: FİYAT NORMAL Mİ SİZE GÖRE?

Sinan ENGİN: Rakam biraz yüksek ama dediğim gibi başkanın sağı solu belli olmaz.


YENİ STAT ÇEHREMİZİ DEĞİŞTİRECEK


MARATON.COM.TR: YENİ STADINIZIN SİZE GETİRİSİ VE GÖTÜRÜSÜ NE OLACAK?

Sinan ENGİN: Götürüsü hiç yok. Getirisi çok fazla maddi ve manevi olarak. Büyük şans. Beşiktaş’ın çehresi değişecek.


SERDAR ÖZKAN VE İBRAHİM TORAMAN AVRUPA'DA OYNAYABİLİRLER


MARATON.COM.TR: SİZE GÖRE HANGİ TÜRK FUTBOLCULAR AVRUPA’DA OYNAYABİLİRLER?

Sinan ENGİN: Çok var. Bizim Serdar Özkan, İbrahim Toraman oynar. Çok var.


FUTBOLCULARIMIZA TEKLİFLER VAR


MARATON.COM.TR: FUTBOLCULARINIZA GELEN RESMİ TEKLİFLER VAR MI?

Sinan ENGİN: Var geliyor. Serdar Özkan’la ilgili var Holosko’yla ilgili çok ciddi teklifler var. Avrupa ve Rus takımlarından var özellikle.

MARATON.COM.TR: SATMAYI DÜŞÜNÜYOR MUSUNUZ?

Sinan ENGİN: Söz konusu değil.

MARATON.COM.TR: DELGADO’YA İYİ BİR TEKLİF GELSE SATAR MISINIZ?

Sinan ENGİN: Daha işimiz var Delgado’yla.


SERVET'İ BEŞİKTAŞ'TA GÖRMEK İSTERDİM


MARATON.COM.TR: GEÇTİĞİMİZ SEZON HANGİ FUTBOLCUYU KADRONUZDA GÖRMEK İSTERDİNİZ?

Sinan ENGİN: Örneğin Servet. Bizde olmasını çok isterdim bu sezon. Çok beğeniyorum. Yürekten oynadı çok.


ŞAMPİYONLUĞU BEŞİKTAŞ HAK ETTİ


MARATON.COM.TR: SİZE GÖRE ŞAMPİYONLUĞU KİM HAK ETTİ?

Sinan ENGİN: Biz. Beşiktaş hak etti. Bu kadar bariz hatalar olmasaydı, puanlarımız çalınmasaydı farklı olurdu.


MHK BİZE "HAKLISINIZ" DİYOR


MARATON.COM.TR: MHK İLE KONUŞTUĞUNUZDA NE DİYORLAR SİZE?

Sinan ENGİN: Haklısınız diyorlar.

MARATON.COM.TR: BUNUN BİR YAPTIRIMI YOK MU?

Sinan ENGİN: Olmuyor işte. Ama diyoruz önümüzdeki sezon çok sabırlı olmayız yani.

MARATON.COM.TR: NE GİBİ ŞEYLER YAPARSINIZ?

Sinan ENGİN: Onu o zaman görürüz olursa.


ŞAMPİYONLUKTAN BAŞKA DÜŞÜNCEM YOK


MARATON.COM.TR: SİNAN ENGİN’İN KENDİ HEDEFLERİ NELERDİR?

Sinan ENGİN: Beşiktaş’ın şampiyonluğundan başka bir şey düşünmüyorum şu an.


KIRGIN OLDUKLARIM VAR


MARATON.COM.TR: BEŞİKTAŞ’TA KIRGIN OLDUĞUNUZ İSİMLER VAR MI?

Sinan ENGİN: Var. Herkes menfaatçi. Herkes kendi menfaatine göre hareket ediyor. Maalesef. Onlar kendilerini biliyorlar. Kırgın olduğum isimler var. Genel olarak var camia içinden ve dışından.

MARATON.COM.TR: MEVCUT YÖNETİMDE VAR MI?

Sinan ENGİN: Hayır.


HER KULÜBÜN MEDYADA KENDİ YAZARI VAR, BİZİM DE VAR


MARATON.COM.TR: MEDYADA, KULÜPLERİN İSTEDİKLERİNİ YAZDIRABİLDİKLERİ YAZARLAR VAR MI?

Sinan ENGİN: Olmaz mı var. Her camiada var.

MARATON.COM.TR: BEŞİKTAŞ’IN DA VAR MI?

Sinan ENGİN: Olmaz mı? Her camiada böyle isimler mevcut.


FUTBOLCU İDARE ETMEK EN ZOR İŞ


MARATON.COM.TR: FUTBOLCUYU İDARE ETMEK ZOR MU?

Sinan ENGİN: Çok zor. Dünyada en zor idare edilen mekanizma futbolcu mekanizması.


SABAHTAN AKŞAMA KADAR FUTBOL


MARATON.COM.TR: PEKİ FUTBOLSUZ BİR 24 SAATİNİZİ ANLATIR MISINIZ?

Sinan ENGİN: Yok ki. Görüyorsun sabahtan akşama kadar futbol.


BEŞİKTAŞ TARAFTARI RAHAT OLSUN


MARATON.COM.TR: BEŞİKTAŞ TARAFTARINA SÖYLEMEK İSTEDİĞİNİZ SON BİR ŞEY VAR MI?

Sinan ENGİN: İnansınlar bize ve rahat olsunlar.


MARATON.COM.TR ÖZEL RÖPORTAJ / HAZAR BÜYÜKA
__________________
Click the image to open in full size.
The_Black_One Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-05-2008, 11:12   #2
 
taKi_bJk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

çok samimi adamda olmayıncada olmuyor be kardeşim hadi sene başı transferlerinde sen yoktunda ara transferde neden bişiler olmadı ? ne desek boş zaten anlaşılan 2010 a kadar aynı kadro devam..

paylaşım için teşekkürler
__________________
KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE
ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE
BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR
BEŞİKTAŞLIYIZ !
İŞTE O KADAR..
taKi_bJk Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-05-2008, 11:19   #3
 
Skyblues - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

beşiktaş gese ve febe nin gerisinde neden kaldı diyor.ee sizin gibi medya mensupları ve federasyon beşiktaşın başarılı olmasını istemez ve şampiyonluklarını engellemek için her yolu denerse beşiktaş tabi ki geride kalır.daha 4 yıl önce şampiyonluğun elimizden nasıl alındığını unutmadık bu sezon hakem hataları ile (ki bence kasıtlı) nasıl 15 puanımızın çalındığı ortada.
Skyblues Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-05-2008, 11:48   #4
 
PascaL_NoumA_21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

ulan koca kafa yine boş boş konuşmuşsun..bu röportajdan anlaşıldıgına göre bebbe felan gelcek adam gibi transferde yapmıcaz diyo yani yine ayakçı topçularla iş yapmaya çalışcaklar seneyede hüsran olur ben şimdiden söylüyorum hepimize geçmiş olsn
__________________
ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!!
PascaL_NoumA_21 Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-05-2008, 11:50   #5
 
kartalim_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Gerçekten çok iyi röportaj olmuş, soruları soranı da Sinan Engini de kutlamak gerek...Çok tuzak sorular varmış ama Sinan Engin hiç düşmemiş bu tuzaklara, akıllı adam tabii...
''Bana göre 101. yıldan daha önemli bu sene. 101’i 10’la çarp bu sene yapılanlar için. 101’e değil buna bak sen. Önce bunu iyi irdelemek lazım. ''
''Bir Hakan Sivriservi ligin kaderini değiştirdi. '' bu iki sözüne çok katılıyorum, bir sezonun özeti belkide...
__________________
Click the image to open in full size.
kartalim_ Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-05-2008, 11:52   #6
 
kartalim_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
PascaL_NoumA_21´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ulan koca kafa yine boş boş konuşmuşsun..bu röportajdan anlaşıldıgına göre bebbe felan gelcek adam gibi transferde yapmıcaz diyo yani yine ayakçı topçularla iş yapmaya çalışcaklar seneyede hüsran olur ben şimdiden söylüyorum hepimize geçmiş olsn
Neresi boş kardeşim, okumadın herhal röportajı, kafana göre yorum yaptın yine...Adam çıkmış konuşmuş işte, ne var söylediklerinde...
__________________
Click the image to open in full size.
kartalim_ Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-05-2008, 11:58   #7
 
PascaL_NoumA_21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
kartalim_´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Neresi boş kardeşim, okumadın herhal röportajı, kafana göre yorum yaptın yine...Adam çıkmış konuşmuş işte, ne var söylediklerinde...
boş daha dolu ne var olay yaratacak..adam yine ezik transfer politikamız devam edecek diyo işte...anca lincolnü örnek gösteriyo ee fenerde takır takır oynayanlar noldu koca kafa sinan!bunlarla 1 adım ileri gidemicez seneye aynı olcak sivok felan bizi şamp. yapmazzzzzz
__________________
ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!!
PascaL_NoumA_21 Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-05-2008, 12:04   #8
 
kartalim_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
PascaL_NoumA_21´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
boş daha dolu ne var olay yaratacak..adam yine ezik transfer politikamız devam edecek diyo işte...anca lincolnü örnek gösteriyo ee fenerde takır takır oynayanlar noldu koca kafa sinan!bunlarla 1 adım ileri gidemicez seneye aynı olcak sivok felan bizi şamp. yapmazzzzzz
Kardeşim, biz Guintileri, Ronaldoları aldığımızda çok büyük topçu muydu onlar Allahaşkına, adları sanları duyuluyor muydu hiç?Ama ne oldu, şampiyonluğumuzda en büyük pay onlara aitti, takımın sigortalarıydı...Adamın demek istediği bu işte, takım oyununu oynayacak, takımın sistemine uyacak adamlar alacağız diyor.Başkan adam gibi transfer bütçesi belirlerse böyle iyi transferler yapabiliriz, Sinan Engin yapar...
__________________
Click the image to open in full size.
kartalim_ Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-05-2008, 12:08   #9
 
PascaL_NoumA_21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
kartalim_´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kardeşim, biz Guintileri, Ronaldoları aldığımızda çok büyük topçu muydu onlar Allahaşkına, adları sanları duyuluyor muydu hiç?Ama ne oldu, şampiyonluğumuzda en büyük pay onlara aitti, takımın sigortalarıydı...Adamın demek istediği bu işte, takım oyununu oynayacak, takımın sistemine uyacak adamlar alacağız diyor.Başkan adam gibi transfer bütçesi belirlerse böyle iyi transferler yapabiliriz, Sinan Engin yapar...
kardeşim ronaldoyu tanımıyoduk tmmda sen guintiyi tanımıyosan o senin futbol cahilliğin biz guintiyi italya milli takımında izlediğimizi italya liginde defalarca izlediğimizi biliyoruz.bu adamla çek liginde oynayan dandik adamları bir mi tutuyosun
__________________
ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!!
PascaL_NoumA_21 Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-05-2008, 12:11   #10
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Yazılanların hepsni okuyamadımm ama sinan engin in yalnış konuştuğunu göremedimm.Doğru konuşmuşş adam
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın


LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/61405-iste-sinan-enginin-olay-yaratacak-roportaji/
Mesaj Yazan For Type Tarih
Untitled document This thread Refback 12-05-2008 12:39

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık




Türkiye`de Saat: 22:28 .

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2

Sitemiz CSS Standartlarına uygundur. Sitemiz XHTML Standartlarına uygundur

Oracle DBA | Kadife | Oracle Danışmanlık



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580