![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | zaten son maçta yapılan kötü tezahürat ta bu yer kavgasından değil mi.herkes kendi menfaatini düşünüyo.kardeşim aslolan bjk nin menfaatidir.yeni stad yapılınca 40 milyon euro gelir bekliyo adamlar.yeniden yapılmasın demek için böle yer kaygısına düşmek lazım.nacizane görüşüm | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | biktirdiniz artik su carsidan bea
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | |||
kader utansın ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
şimdi öncelikle söyliym çarşı da beşiktaş taraftarıdır ... kapalı bir ruhtur kapalı için werilen mücadeleleri anlatmaya gerek yoq....eger şu anda inönüye beşitktaşın stadı diyebiliyorsan bu sadece ama sadece çarşı nın kapalı kapma kavgaları sayesindedir....çarşı beşiktaşa stad kazandırdıysa bırakında kapalı çarşının olsun... ayrıca bunu maç izleyen kşiler bilr örnegin bn açıktayken kapalıdan çıkan sesden o kadar etkilenmiyorm çünki ses bana dik bi şekilde gelmiyor...ancak numaralıda oturunca kapalı karşımda oldugndan çıkan ses gerçekten muazzam güzellikte...oyunu etkiliyebilmek ve maç kazandırabilmek içn çarşının kapalıda olması gerektigini düşünmekteyim. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ben bu stadın yapılacağına inanmıyorum artık arkadslar o izni alamayacklar ve bundan adım gibi eminim aylar sonra bu kardesinizi hatırlarsınız....
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | paralari nereden bilet almaya yeterse orda olacaklar
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çarşı aynı yerinde kalır buna abiler izin vermez . böyle birşeyi konuşmak bile yersiz . tek değişen içeri sızan ayyaşlar olmalı . derhal değişmeli . çarşıya sevgimiz bitmez . anlamayan varsa kafasına sokarız . karşı olduğum konulardan biri bu . başkanın gücü yetmez . sonunun ne olacağını o bilir . akıllı davranır bu konuda . bu arada bu stad yapılacak bunuda kafanıza sokun .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/61704-inonu-yikildiginda-carsinin-yeni-yeri-neresi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 15-05-2008 18:34 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |