![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Arkadaslar benim anlayamadigim birsey var yönetim iyi veya kötü ama yapmak istedikleri stad mükemmel bir sey ve niye ve neden kimin nerede oturacak olmasi veya stadin yikilmamasi konusulur anlasilmaz bir sey bakin stad tarihi bir stad evet ama yenilik olmadanda hic bir yere gelinemiyor yoksa hangi arkadasimiz son odel cep kullanmiyor veya kac kisinin evinde televizyon yok demek istedigim yeni stada destek verelimki oldugumuz yerde pineklemiyelim hic kimse icin yarari yok carsida bence nerede oturursa otursun Besiktasimizi costurur. Selamlar Murat
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | biktirdiniz artik su carsidan bea
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ben bu stadın yapılacağına inanmıyorum artık arkadslar o izni alamayacklar ve bundan adım gibi eminim aylar sonra bu kardesinizi hatırlarsınız....
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | paralari nereden bilet almaya yeterse orda olacaklar
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çarşı aynı yerinde kalır buna abiler izin vermez . böyle birşeyi konuşmak bile yersiz . tek değişen içeri sızan ayyaşlar olmalı . derhal değişmeli . çarşıya sevgimiz bitmez . anlamayan varsa kafasına sokarız . karşı olduğum konulardan biri bu . başkanın gücü yetmez . sonunun ne olacağını o bilir . akıllı davranır bu konuda . bu arada bu stad yapılacak bunuda kafanıza sokun .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Yanlız farketmez diye düşünen bi tek sizsiniz sanırım.. Forza açıldığında bi bakın bakalım Çarşı kale arkasına ne diyor .... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/61704-inonu-yikildiginda-carsinin-yeni-yeri-neresi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 15-05-2008 18:34 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |