![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya şimdi yazıcam yine birileri alıntımı yapacak ama ya onlardan korkan . . şimdi ben çarşıyı çok seviyorum (dum) heryere sıralara falan çarşı falan yazıyorum ÇARŞININ ARASINDA OLMAMAMA RAĞMEN ! youtube videolar , yazıları falan okuyorum . . benim gözlemlediğim birşeyler var ben diyorum ki ÇARŞI bu sezonlar en kötü sezonlarını yaşıyor yok efendim nie öle demişim yaw herkes dior bunu . çarşı pkkya karşı duydumda . çarşı ona karşı buna karşı . . herşeye karşıyız da . nie çarşı bu başkanada karşı pankartı ben hiç göremedim . . ! he tmm bunu geçtik nie eskisi gibi bağıramıyoruz stadımızda . ben bu sene febe maçında utanarak söylüyorum uzun zamandır ilk defa eziklerin marşını dinledim yahu :S : ![]() bakın bunu ben demiyorum . . çarşının içinden biri : herkes kendi halinde tribünde kutuda hiç ses çıkmıyor eskisi gibi . . benim derdim de bunlarla .bunların yerine gelmek isteyenler var . boğazı patyalana kadar bağımak isteyenler ( misal ben ) .. nese lafın kısası . çarşı etkisini yitirmeye başlamadan bir önlem lazım . birileri dur desin artık . bu böyle gitmez . allah korusun ÇARŞI bitmesin . . diyorum ama içimden bir ses . . !
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | eee ozaman sorun ney?Ben de karşıyım diye çArşı lımı oluyorum sizin tabiriniz ile.Kardeşim be n ne üzerimde çArşı simgesini barındıran birşey giydiğim nede sizin dediğiniz gibi beleşe giriyorum.Bazılarının gözleri küflenmiş!Benim imkanım olduğu zaman maçaa gelebilecek ama maddi yönden gelemeyecek kişileri bile getirmöeye çalışıyorum.çArşı nın korunmaya ihtiyacı yoktur.Bakmayın bana ama hiçbirşey bilmeyenlere abes oluyorum.Daha 1 ay önce imzalarında veya en önemli bu çArşı ya karşı olanların liverpool maçına bakın orda ne yazdığına ben buraya dökmek istemiyorum herşeyi araştıran araştırır görür herşeyi.Eğer ben beleş maçlara veya üstüme daha birşey giydiysem Allah beni sabaha çıkarmasın sizi anca böyle cevaplar inandırır artık. HAyatta Beşiktaş!! Hacı Baba'mızın dediği gibi. Benim burda savunduğum çArşı'ya kimse laf edemez.O benim abilerimden kalan mirastır ruhtur.Bu miras para ile değil kArtAl yürekli bedenlerle buraya gelmiş bir bakın ya okuyun ya ne nerden nasıl gelmiş ne emekler verilmiş. Size tek diyeceğim daha fazla tribün tarafımızı harcatmayın oyunlara gelmeyin. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tmm mehmet abi . o sana beleş giriyorsun tabiri mi geri alıyorum . ama sende artık görmemezlikten gelme bazı şeyleri artık sende biliyorsun . bunu bizlerle paylaşırsan emi ol kafamızdaki soru işaretleri çözülür diye düşünüyorum ben . kafamda acaip sorular var çarşı ile ilgili . :S
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Saçmalamayın ya bir rakip bile bunları kullanmaz.Siz kafanızda oluşturuyorsunuz.Dış etkenlerin oyunlarına iyi kapılmışsınız siz hemde baya bir yazık.Beşiktaşın en büyük gücünü yok etmeye çalışıyorsunuz.Ama başaramazsınız.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
aç tavuk kendini buğday ambarında zannedermiş. çarşı'ya karşı oluşan olumsuz etki dışardan olamaz. ama sempati duyanlar özentilikten duyuyorlar. zaten çarşı'yı tanıyan ve sempati duyuyan insanların geneli gözleri kör... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | o nefret edenler dedıgının 2 ay once yalakalıklarıda bu forumda vardı boyle adamlar gelır gecer bız 25.yılımızı kutladık 50 yıllımızıda kutlarız ama bu arkadaslara tavsıyem ruzgar nerden eserse oraya donmek kolaydır besıktaslılık donmeden sapasaglam durmayı gerektırır | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ayrıca carsıya cok karsı olanlar sızde cok bılıyosanız bu ıslerı pazarı kurun 17 hafta otobuslerde saatlerce deplasmanlara gıdın agzınızı acıp carsının lıverpool sovu seyredetmekle olmuyor hadı daha ıyısını yapın ınonu herkese acık | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
arkadaş allahaşkına sen birkere de sabit bir yorum yapma... insanları düşündür... şunu düşün bu kadar çarşı'yı eleştiren Beşiktaşı var neden durduk yere eleştirsin... Ne amacı olabilir para mı? kıskançlık mı? yani ne amacı olacak ki Çarşı'yı durduk yere eleştirsin... | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/61715-carsiya-hizla-artan-nefret/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 15-05-2008 18:28 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |