![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | valla bu sezon kus da kondursalar farketmeyecek zaten gorursunuz tarihin en az forma satisi olacak buyuk ihtimalle, isimli bir oyuncu gelirse belki biraz haraketlenir. Onun disinda umbro nun turkiyedeki tum takimlar icin hazirlattigi formalar ikinci kalite acik ve net bu ingiltere milli takimi da umbro giyiyo ama kumasa dokundugunuz anda anlasiliyo kesinlikle formalar adidas ya da puma olmali , siyah beyazin icine hafif kirmizi detaylar yerlestirlebilir bence 2 sezon once yakanin onunde kirmizi ucgen vardi falan. Aama ilhan donemindeki kirmizi duz formada bence harika bir modeldi keske aynisinin siyahi yapilsa yakasi mukemmeldi
__________________ ___Beşiktaş bir Gerillanın Hayata İtirazıdır.__ ___Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ,___ ___Yazarsa DESTAN, Severse Devrim OLUR.__ | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Tarihimizdeki en güzel formamızı Puma yapmıştı. Chelseyi Londrada yendiğimiz maçtaki çubuklu formayı hatırlayanlar o formaya dikkatle baksınlar her ayrıntısı harikaydı. Umbroyo geçtikten sonra hiçbir formamız vasatı aşamadı. yani ben zevkle giymiyorum. oysa Kappa, nike, adidas veya puma olsa çok daha güzel formalar çıkar diye düşünüyorum. Bu arada farklı bir renk derseniz bir ara reebok gri forma yapmıştı hiçte fena değildi kırmızı ve gri dışında bir rengi bu forma kabul etmemeli.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | nike olsun adam gibi bir reklam olsun.3-4 forma almaya razıyım. | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | umbro-cola turka olmasın veeee SİYAH BEYAZ olsun...başka renge ne gerek var...
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bence sadece SIYAH-BEYAZ olsun bi de formalari Nike yapsin Umbro degil | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | renklerle ilgili sorunu olan bu takımı tutmasın.. erkek adam renkli takım tutmaz dedik siyahına beyazına gönül verdik dedik.. bizimkisi bir aşk hikayesi siyah beyaz film gibi biraz dedik.. Siyahınla yaşıyorum Beyazına tapıyorum..
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
| | |
| | #10 | ||
| En büyük aşk BeşiktAŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bence de renkli forma olmasın. siyah beyazın yanına en fazla gelse gelse kırmızı gelebilir. o da kırmızı beyazın öneminden dolayı. ayrıca niye nike falan yapsın ki formaları. illa pahalı ve yabancı olması şart mı? versinler tekstille uğraşan bir Türk vatandaşına, istenilen ürün ortada olduktan sonra ne farkeder ki. ben yabancı firmalara para dağıtılmasına da sonuna kadar karşıyım. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |