![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bencede beko olsun yakısıyoodu o bıze bnecde | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #43 | ||
вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | abartılmadığı sürece, 3. renk olarak kırmızıya devam edilmeli. turuncu turkuaz falan olmaz.. umbro nun formalarıda güzel değil | ||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | adidasla anlaşılmalı bence cok iyi forma yapıyorlar renklı forma istemiyorz! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #45 | ||
gençsafran ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | renk değildew adam gibi bir sponsor bulsunlar ne o öyle copla turka falan hiç yakişmiyor
__________________ ŞU DUVARLAR HIÇKIRIĞIMI DUYSA BELKİ BENİ ANLARDI ! BENİ UNUTANA SÖYLE BENİ UNUTANI BEN UNUTMADIM KALBİMDE BİR IŞIK GÖNLÜMDE BİR UMUT ONU BEKLİYOR BEKLEYECEK ELBET BİR GÜN GERİ DÖNECEK YA DÖNECEK YADA BU BEDEN ONSUZ ÖLÜP GİDECEKKKKKKKKKKKK C@NK@N | ||
![]() | ![]() |
![]() | #50 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ya arkadaşlar siz formamızı kalitesi içinmi sponsoru içinmi yoksa amblemimiz içinmi alıyorsunuz.. Üstünde amblemimiz olsun takımıma katkım olsun çöp poşeti versinler onuda alırım ben.. Ama görüyorumki çoğu kişinin fikri bu yönde değil maalesef.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |