![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #56 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Bence ilk önce umbro ile yollar ayrilsin adamlar benim kanaatimce anlamiyorlar bu isten her takim icin yaptiklari fomra birbirine benziyor ondan sonra forma bence siyah beyaz kalsin ve cok ince bir cizgi ile kollardan asagiya türk bayragini temsilen kirmizi bir cizgi cizilebilir bence.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #57 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bende colaturka yazısını hiç sevemedim ayrıca çubuklu hariç diğer formaların dizaynıda pek hoşuma gitmedi bence artık umbro değişmeli | ||
![]() | ![]() |
![]() | #59 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Umbro`ya karsi Kampanya yapmamiz lazim, bu Anlasma`ya tazminat ödenmesi gerekiyorsa ödensin, zaten baska yere harciyacaklar yine. Cola Turka Yazisinin siyah beyaz olmasini saglayan Taraftar tepkisi bunu da basarabilir! Bu Umbro geleli bir tane bile Forma almadim, almiyacagim da! Turuncu`yu sevmem, Besiktas`a da yakismaz. Siyah-Beyaz`in yani sira koyu Kirmizi deseni güzel Forma olabilir, cünkü Kirmizi Puma Formamiz da vardi bilirsiniz....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #60 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | beko geri gelsin yav colaturka olmasın yeter benim için... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |