![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | üzücü bir tablo her sene hüsran,yönetim inatla gitmiyor başarısızlıkların devam etmesine rağmen.Her sene bu sene son şansları diyoruz ama beklediğimiz özlediğimiz şampiyonluklara ulaşamıyoruz
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bu federasyon bu hakemler sana müsade etmedikten sonra bu başkan kalsa nolur başkası gelse nolur iş federasyon ve hakemlerde bitiyor. Onlar hangi takımın başarılı olmasını isterse o başarılı oluyor. Olay bu kadar basit.. Kimilerine bariz ofsayttan saçma sapan penaltılardan gol attırır şampiyon yapıp başarılı olmasını sağlarlar kimininde bariz golünü iptal edip başarısız olması için ellerinden geleni yaparlar yani sorun yönetimle çözülemez. Türkiyedeki bazı düzenlerin değişmesi lazım. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hic biseye deil ya iki kere su civcivlere yenildik ya ona yaniyorum
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu teknik heyetle normal.. Bu sene önemli, kritik ve büyük olan hemen hemen tüm maçları kaybettik...! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |