![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ben cisse satilcaksa sivokun alinmasina karsiyim zaten kardesim neden takima oturmus adami satip piyango cekelimki o zaman sivokla cisse kalsin bosa para harcamayalim o zaman ayrica cisse orta sahanin o bolgesinde 3 5 tane eder bu sivoktan
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
işşte Sivok'un nasıl bir oyuncu olduğunu verirsek karar verileceğiz ama onu bilmiyoruz izleyen var mı aranızda... stoperde oynabildiğine göre hucum özelliği olmayan bir oyuncu. Ayrıca ertuğrul hoca stoperde oynatabilir... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Beşiktaş'ın ana sorunlarından biride takımda rakipten top çalan adamların yeteri kadar olmayışı. Defansta Gökhan Zan, Toroman, Orta sahada ise Cisse dışında rakipten top çalan oyuncu Beşiktaşta yer almıyor. ibrahim üzülmez deseniz yarım adam gibi oldu son dönemlerde. rakibi geçiriyor. Ali tandoğna keza öle. Serdar özkan Tello koşmlarına rağmen rakiten topu alamıyorlar. Beşiktaş bu sebeple yumuşak oynuyor. Beşiktaşın agresif oynamaı gerekli, hatta yöneticilerden biri bayan futbol takımı gibi oynuyor demişti Beşiktaş takımı. fenere ve gsye göre eksi yönlerimizden biri... fbde aurello, maldonado, edu, vederson, gökhan gönül, lugona top çalabiliyor... gsde servet, emre, hakan balta, mehmet topal, barış, kısmen ayhan ve sabri bunlar rakipten top çalabilen futbolcular.... Bizde bu sayı az.... kimileri nobre'de top çalabiliyor diyebilir ama bir forvet oyuncusu geniş alanda rakibe basdığı için top çalma adedi maç boyunca 1-2 taneyi geçmez... Konu alperenkartal tarafından (18-05-2008 Saat 17:11 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | arkadasim iyide hep sagbekte ali tandogani komussun bence besiktas takiminin oyuncusu degil 3. lig te oynar ancak , mehmet topuzu almak rüyadan öte birsey degil ,serdar kurtulusu kazanalim en iyi transfer olur bence , birde bobo , tello ve holosko haric tüm yabancilar satilabilir , bence iyi bir kaleciyede ihtiyacimiz var eger rüstüyle devam edeceksek seneyede sampyionluk hayal olur....yaptigi hatalari amatör bir kaleci bile yapmiyor yedek bile olamaz hemen gönderilmeli gerci kimse almaz ki | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
yok ben Ali'Yi sevmiyorum o bölgede toroman oynamalı bana sorarsan ama iş olsun diye koydum... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Hayal görmeyin arkadaşlar bu yönetimin Sivok ile zapotocny'i alacak maddi güce sahip olmadığını biliyorum.Eveleyip geveleyip kör-topal acayip transferler yapacaklar göreceksiniz.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
zapot ve sivok dünya yıldızı değilya... holoskoya 5 milyon euro verdiler 5 milyon euro'ya ne topçular alınır. carew geldi bu takıma... zapot sivok kimmiş... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
kArtAl AvdA ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | tuna kadroda yok ![]() adam yerine koymuyomusunuz...?
__________________ ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER ...89/1... NE MUTLU "TÜRKÜM" DİYENE!... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Delgado gibi bir adam yedek kalırsa çok sorun çıkarır.Ben Gaziantepspor-Beşiktaş maçını tribünden canlı izledim.Oyunun 60. dkkasında oyundan çıkınca çok tepki gösterdi.Alacağımız oyuncular kaliteli oyuncular.Ve bence şimdiki kadromuz UEFA kupasını alan zenitin kadrosuna benzettim | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/61918-zapotocny-sivok-ve-kadlec-gelirse/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 17-05-2008 21:34 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |