![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | helal olsun beni utandırmadı aldığı para cok ideal demiştim,haklı cıktım.bjkmizin en büyük problemi rakip kaleye akacak bir forvet oyuncusunun olmamasıydı.oda holoskoyla tamamlandı capraz kosuları süper asistleri süper güçü yerinde ve bencil değil harika bir adam
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | goldeki mücadelesine diyecek yok...bütün futbolcularımızdan aynı mücadeleyi görmek isterim... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
B@H@DıR 60 ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | holosko karakterinde bir oyuncunun takımımızda her zaman yeri vardır.ben çok keyif alıyorum kendisini izlerken,ama her zaman parlayanı satmayı düşünen bir kulüp olduğumuzdan da korkuyorum.artık takımımız oturdu ne tello ne bobo ne de holosko delgado satılmasın...onlara daha çok ihtiyacımız olacak..
__________________ eduardo CİSSE,,şu feneri bi cisse... ![]() ŞEHİTLER ÖLMEZ,VATAN BÖLÜNMEZ !!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Formasına aşık adamın hali başka oluyor helal osun kimsenin baskısı altıda kalmadı birde 5 milyon doları o değil onun klübü aldı sanki o almış gibi muamele yapıldı bu yaşta bu kadar profesyonel bir oyuncu, umarım bozmadan kendini devam ederse efsane olur bence
__________________ 1-2-3-4 YETMEZ 5-6-7-8-9-10 OLSUN HOLOSKO NOBRE BOBO KOYSUN BEŞİKTAŞIM ŞAMPİYON OLSUN Konu ilkeres26 tarafından (17-03-2008 Saat 14:31 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | eeee!futbol bu insana bikini bile giydiriyo.Birde Ertuğrul Hoca ısrarla istediyse ve önünde eğilip ayakabısının bağcığını bağlamışsa vardır bir kıymeti.Bravo Holosko!
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/56417-holoskodan-harika-asist/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 18-03-2008 00:41 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |