![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | aynen katılıyorum ve başka yerde spor programı izlemiyorum e tabi bide BJK tv Adnan DİNÇER abimizi
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #24 | ||
B@H@DıR 60 ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | çoğuna skor yorumcusu diye kızıyorum ama abi bunlar ne skor yorumcusu ne spor yorumcusu bu kadar da olmaz ya bu ne çekememezlik bu ne ben çok bilirimcilik sizi kim kaale alıyoki kardeşim..da gedin. ![]()
__________________ eduardo CİSSE,,şu feneri bi cisse... ![]() ŞEHİTLER ÖLMEZ,VATAN BÖLÜNMEZ !!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
ben rıdvanın bu haftaki yorumu çok taraflıydı artık beşiktaşı gördüler kazanmaya devam ediyor korktular onlar bu kadar galibiyet serisi beklemiyorlardı dikat edin rıdvanın konuşurkenki ses tonuna küçümser gibi alaycı ben direk bastım kanalı değiştirdim ben sadece bjk tv izliyorum yorumlarda diğer tüm kanalar taraflı özelikle rıdvan asabımı çok bozdu terbiyesiz şimdi göüyoruz nasıl beşiktaşa saldırılıyor internet medyası gazeteler tv ler tamamı beşiktaşımıza saldırıyorlar ben artık okumadan geçiyorum bakmıyorum bile.
__________________ Kulübümüzde müceddet nücumu mevc vursun Bu kainat bize hep gıpta ediyor isar Biz onbir arkadaşız lakin arkamız daha var Bu zevk alemi dar zannedip de aldanalım Vekar hak gibi sakin nezih ve saf olalım Fakat bu hal ile kuvvet gibi cesur olalım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
Administrator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar bu konu ile ilgili çalışmalarım devam ediyor. Yeni bir site ile bu yaşananları protesto etmeyi düşünüyorum. Siz üyelerimizden toplayacağımız imza ile bu yanlı programlardan kurtulamasak bile en azından tepkimizi dile getirmiş olacağız. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Star TV'yi sadece Şampiyonlar Ligi maçları için açıyorum.Tek sevdiğim yanı kaliteli görüntü vermeleri ve spikerleri fakat gerisi çok boş bir kanal... Saygılar,
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |