![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Alayına Beşiktaş.............. ![]() ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | |||
| | |
| | #2 | |||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #3 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
altına imzamı atıyorum.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC]BeşiktAŞK | |||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alen'in dediklerinde kısmen doğruluk payı olabilir. Dernekler, kongreler, hakemler, federasyon buyuk hatalar yapıyorlar. Ancak sunu sormak ıstıyorum. Peki Yıldırım Demiroren'in Besiktas klubune verdiği anormal manevi zararın sorumlusu kimdir ? Adnan Polat'a kuyrukluk yapmasının sorumlusu hakemlermidir ? Paf takımla cıkarız diyip sonra lafı yutmasının sebebi derneklermidir ? Turkiye kupasını Haluk Ulusoy'un babasına goturmesinin sebebi basın mıdır ? Sampiyon Gs olsun demesinin sebebi hakemler midir ? Yani Alen iyi hos dedin de hani sampiyoonluktan onemli seyler vardı Besiktas icin ?? Hani durusumuz, tarzmız daha onemliydi ?? Demiroren durusumuzun,tarzımızın icine etmedi mi ? Taraftar ( yuzde 99.9'u ) bu yuzden istifa diyor. Demirorenin Besiktasın prestijini alt ust etmesınden dolayı istifa istiyor. Alen ise bakıyorum bu ve bundan onceki yazısında basarısız olmamızın nedenlerini acıklıyor. Yahu iyi de artık kimse neden basarısız demiyor ki neden biz bu kadar aciz olduk diyor. Yani sportif basarı degil milletin derdi. Sen de boyle derdin Alen. Biz 15 sene sampiyon olmamıs bir nesiliz, sampiyonluktan onemli seyler var derdin. Eeee Demiroren bu sampiyonluktan daha onemlı degerlere mukemmel sahip cıktıgı icin mi destekliyorsun ??? Yani yıllardır soylediği seylere son derece ters yazılar bunlar. Yıllarca onemlı olan Besiktaslı durusudur de, simdi Besiktaslı durusunu geberten adamı savun. Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu ???
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hepsi yanlıs bence eleştirilerinin bana göre cogu maclarımız haksız yere kapatıldı nerde görülmüş küfürden saha kapatıldıgı tek türkiyede ve tek besiktasa diger takımlara 1 verilirken bize 3 veriyolar ceza
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| | |
| | #7 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
ben kendimi bildim bileli Beşiktaşlıyım. ve bu zamana kadar hemen hemen tüm maçlarını seyrettim. hem Beşiktaşın hemde diğer takımların... bir tanesinin bile küfürsüz olduğunu duymadım. her küfür için ceza kesilecek olsaydı taraftarsız oynanırdı tüm maçlar... SİZİN diye bahsettiği trübün eğer Beşiktaşlı isen SENİNDE OLUYOR... seni anlamakta zorlanıyorum.! | |||
| | |
| | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Savundugumuz sey BEŞİKTAŞ ' ımız ondan baksa hic bir seyi savunmuyorum cogu aldıgımız cezalar Türkiye Federasyonunun haksız yere verdigi cezalardır... Sevinmek icin Sevmedik Kartalım sen bir 30 sene Şampiyon olmasan bile bu can feda olsun sana....
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| | |
| | #9 | ||
| Administrator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Muhakkak ki maclarda küfür olacaktır arkadaşlar. Bir sahada bulunan o kadar insanı küfürsüz mac seyretmeye zorlayamazsınız. Farz edelim ki zorladınız iclerinden muhakkak bir yada iki tanesi küfüre yonelecektir. Bunun onune gecmenin hic bir yolu yok bence. Besiktas icin kesilen ve kesinlikle haksız buldugum saha kapatma cezalarına girmek bile mantıksız bence. Avrupanın hic bir ülkesinde küfürden dolayı saha cezası alan bir takıma rastlamıs deilim. Bu tarz zor durumlarda bize düşen en anlamlı görev ise Besiktasımızı kapalı veya acık diye ayırıp insanları bölmek değil. Besiktaslı olan insanların tamamını bir catı altında toplamaya calısmaktır. Elbetteki kapalının maclardaki performansı ve yaptıklarına diyecegim yok. Ancak çarşı diye bahsettigimiz ruhu da kapalı olarak nitelendirmemek gerekir diye düşünüyorum. | ||
| | |
| | #10 | |||
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Zaten onlarda artık diger takımlara 1 ceza verirlerse Bize (BEŞİKTAŞ ' IMIZA) 3 katını veriyorlar nasıl işdir anlamıs degilim Millet maca stres atmaya rahatlamaya gidiyor haliylede küfür cıkıyor agızlarından dün şampiyonlar ligi final macını bile izlerken hic bi alakamız olmadıgı halde milletin agzından küfür cıkıyor mac anında bile Küfür edenler oldu moskovada yani sacma sapan cezalar alıyopruz Sagolsun Türkiye FENERASYONUMUZ
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/62261-istifa-1-alen-markaryan/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 22-05-2008 17:23 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |