![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | beşiktaş'ı sevmek demek; kayıtsız şartsız, haklı olsan da olmasan da birşeyi savunmak değildir, gerçek sevgi; hatanın temelini aramak ve taraftarı olduğun takımın bu hatalardan sıyrılma yolunda yaptığınız özeleştirilerle yanlışlıkların ayıklanması yolunda bir kamuoyu oluşturulmasına iştirak etmektir, yaptığınız bu eleştiriler içinizi acıtsa da... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hepsi yanlıs bence eleştirilerinin bana göre cogu maclarımız haksız yere kapatıldı nerde görülmüş küfürden saha kapatıldıgı tek türkiyede ve tek besiktasa diger takımlara 1 verilirken bize 3 veriyolar ceza
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Savundugumuz sey BEŞİKTAŞ ' ımız ondan baksa hic bir seyi savunmuyorum cogu aldıgımız cezalar Türkiye Federasyonunun haksız yere verdigi cezalardır... Sevinmek icin Sevmedik Kartalım sen bir 30 sene Şampiyon olmasan bile bu can feda olsun sana....
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Administrator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Muhakkak ki maclarda küfür olacaktır arkadaşlar. Bir sahada bulunan o kadar insanı küfürsüz mac seyretmeye zorlayamazsınız. Farz edelim ki zorladınız iclerinden muhakkak bir yada iki tanesi küfüre yonelecektir. Bunun onune gecmenin hic bir yolu yok bence. Besiktas icin kesilen ve kesinlikle haksız buldugum saha kapatma cezalarına girmek bile mantıksız bence. Avrupanın hic bir ülkesinde küfürden dolayı saha cezası alan bir takıma rastlamıs deilim. Bu tarz zor durumlarda bize düşen en anlamlı görev ise Besiktasımızı kapalı veya acık diye ayırıp insanları bölmek değil. Besiktaslı olan insanların tamamını bir catı altında toplamaya calısmaktır. Elbetteki kapalının maclardaki performansı ve yaptıklarına diyecegim yok. Ancak çarşı diye bahsettigimiz ruhu da kapalı olarak nitelendirmemek gerekir diye düşünüyorum. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | güzel arkadaşlarım, fikirlerimizi birbirimize direterek kabul ettirmek zorunda değiliz, sizin düşünceleriniz, her ne olursa olsun ben beşiktaş'ı savunurum doğrultusunda, bense eleştiri yapılarak, hataları artık gözden kaçmayacak boyutlarda olan yönetim kurulu ve ilgili taraftar gruplarının ya hatalarında bariz düzeltmeler yapması ya da beşiktaş'tan uzaklaştırılması gereketiği düşüncesindeyim, her zaman da böyle olacağım, zahmet edip yanlış yorum yaptığımı söylemenize hiç gerek yok, ha bir de şu var sizin mantalitenizle, yani "hatamız falan yok, hep biz haklıyız, başkaları bizim hakkımızı yiyor, o kadar" tarzıyla bu hallerdeyiz, ama şunu kabul ediyorum: sizler taraftarsınız, adı üstünde tarafsınız, objektif düşünmediğiniz için sizleri suçlayamam ama hani diyorum beşiktaş'ı yöneten sözüm ona profesyoneller biraz bu objektiflik kavramından nasibini alabilseler ve özeleştirnin kendilerine hiç bir zaman zarar getirmeyeceğini, aksine başarılı günlerin başlangıcını oluşturcağının farkına bir varabilseler... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Zaten onlarda artık diger takımlara 1 ceza verirlerse Bize (BEŞİKTAŞ ' IMIZA) 3 katını veriyorlar nasıl işdir anlamıs degilim Millet maca stres atmaya rahatlamaya gidiyor haliylede küfür cıkıyor agızlarından dün şampiyonlar ligi final macını bile izlerken hic bi alakamız olmadıgı halde milletin agzından küfür cıkıyor mac anında bile Küfür edenler oldu moskovada yani sacma sapan cezalar alıyopruz Sagolsun Türkiye FENERASYONUMUZ
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/62261-istifa-1-alen-markaryan/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 22-05-2008 17:23 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |