![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ülke puanı için sadece Türkiye ülkesi için oynayanlara destek verebiliriz arkadaşlar. Başta takımım dahil diğer tüm 16 süper lig takımını destekleyebilirim gese dahil. Ama hayallerindeki cumhuriyet için oynarken şansa keder ülkeyede faydaları dokunursa istem dışı fayda olur, alkışlanacak bir yanı yok. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
zaten o cumhuriyet lafını söylediklerine pişman oldular baskılar falan onları bunalttılar ben duymuyorum artık bir febelinin febe cumhuriyeti demesini ve ayrıca verilen şehitlerden sonra hayali kurdukları devlet yıkıldı konuuyu açma sebebim burdan derbi maçına gidecekleri fenere olan kızgınlığını ve kinini azaltmak yoksa bende istemem çıksınlar o pankartla zaten çıkarlarsa olaylar o zaman başlar .çarşı böyle bir işi istemez sizin görüşlerinizi aldım sadece %89 hayır %11 evet oldu ![]()
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/56569-besiktasimizin-fenerbahceye-sampiyonlar-liginde-basarilar-pankarti/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 18-03-2008 13:41 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |