![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Delgado yu bu BEŞİKTAŞ TAKIMINDA VE TÜRKİYEDE İSTEMEYEN BEĞENMEYEN KİM VARSA AÇIK SÖLÜYORUM FUTBOLU BİLMİYORDUR...TARTIŞMAYA GEREK YOK BUNUN DIŞINDA HİKAYE HANGİ SİSTEMLE OYNARSANIZ OYNAYIN DELGADONUZ VE HOLOSKONUZ VARSA ELİNİZDE ONLAR OYNAR HEE BEĞENMİYORSANIZ DELGADONUN 1 MODEL ÜSTÜ KAKADIR ALIP GELEBİLRİSİNİZ SEVABINA....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ya topiği okudum da alperen arkadaşımıza maşallah. herkese tek başına göğüs germiş ![]() Seric topiğinde cisseye söwüyo arkadaşlar. Yapmayın arkadaşlar ya. Cİsse sakatlandıktan sonra şampiyonluk gitti. Sonuç olarak biz ii futbolcuyu da beenmioruzz. Galiba bize bakiler, ibrahim üzülmezler layık... Konu mecerkn tarafından (24-05-2008 Saat 17:10 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Biraz daha ismim avrupa'nın etkisini uyandırsa birazda param olsa Villeralli Cazorla'yı kesin alırım. öyle çok büyük bir oyuncu değil ama Beşiktaş için çok iyi oyuncu. sağ kanat, sol kanat, orta sahanın ortası oynar. genelde sağ kanat oynuyor. BU topçuyu kendi gözlemlerimle keşfettim. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
kArtAl AvdA ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Delgado'nun patlama filan yapacağı yok rico ondan 2 gömlek iyiydi o gittiyse bu da gitmeli... ayrıca hiç bir maçı da kendi kazandırmadı...(zürih maçları hariç) koca sezon bir zürih maçlarında sahneye çıktı... artık modern futbolda herkes koşuyor ve bu tip oyuncular git gide azalıyor farkındaysanız... ayrıca onun yerinde serdar özkan'da oynayabiliyor.onu bir deneyebiliriz,hem o koşuyor... demek istediğim önümüzdeki sene bir katkısı olmaz bunun bazı arkadaşların dediği gibi uefa'da da oynayamaz... zaten azcık savunma bilen bir takım bizi çok zorluyor.bu tip oyunclar koşmayınca hiç olmaz o iş... yerine koşan dinamik ve çift yönlü bir oyuncu alınmalı... koşmayan oyuncu oynatıcaksak rico kalsaydı o teknik olarak daha iyiydi... fahri'ye gelince bence kalmalı uğur filan hikaye fahri daha iyi dışarıya gözümüzü dikmeden önce elimizdekileri tutalım derim ben...
__________________ ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER ...89/1... NE MUTLU "TÜRKÜM" DİYENE!... Konu çArşı34 tarafından (24-05-2008 Saat 20:22 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | aynı zihniyeti carew içinde söylenmişti ama carew ne halde görüyoruz. gönderilim demedik satalım... sadece ben değil rıdvan dilmen, mehmet özdilek, mustafa denizli gibi yorum ve futbol içersinde yer almış insanlarda savunuyor. sen futbol dahisisin tebrik o zaman.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
Sadece 24 ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | delgado giderse bu takım 2. sınıf takım olur kimse bilet parası verip stada gelmez.fahriye gelince gecen sene kalsaydı bu takım en az şampiyonlar ligine giderdi.Ugur incemandan sadece ii bir yedek olur
__________________ ŞU DINMEYEN ARZUYA KARŞI KOYSADA DAĞLAR, ÜMITSIZCE GÖZLERIM SANMAKI HERDEM AĞLAR;VARSINDA HASRET ILE GEÇIVERSIN SENELER, BIZI AYIRAN YOLLAR BIRGÜN YENIDEN BAĞLAR... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | |||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tartısdıgmız seye bakın ya Delgoda ' yu tartısıyoruz adamın yaptıkları ortada daha ne tartısması Holosko - DELgado - Tello Bu 3 adam seneye kalmalı kesinlikle...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... Konu MetiN tarafından (24-05-2008 Saat 21:28 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/62616-fahriyi-ver-incemani-al-delgadoyu-sat/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 24-05-2008 09:23 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |