![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ceyrek final oyanarız diyorum...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Rüştü Hamit - G.Zan - Servet - H.Balta Gökdeniz - Aurelio - Emre - Arda Nihat - Tuncay Defansımız bence en zayıf bölgemiz. Grupta 2. oluruz inş. Fatih Terim Emre Aşık, Kazım Kazım, Metlüt Erdinç gibi adamları milli takıma alıyorsun da Mehmet Topuz, İbrahim Toraman, Fatih Tekke veya Ümit Karan'ı nasıl almıyorsun? Bu yaptığına ayıp derler! Konu ttarlabasi tarafından (24-05-2008 Saat 19:03 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Neden olmasın yunanistan yaptıysa biz neden yapamayalım şans biraz bizden taraf olursa nihatta formunda olursa YA ALLAH DERİM | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hazırlık maçlarını baz alırsak şansımız %10 guruptan çıkabilme ihtimalimiz var... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaslar ben cok eminim 4. olacagiz. Bu Kaleci ve defans ile mac kaznmamiz mümkün degil.Collin Kazma gibi oyuncularin Milli takimda isi ne?? Fatih Terim cok yanlis tercihler yapiyor!! Herkez gercekci olsun,bu takim 3.olursa basari olur 1. veya 2. hayal.
__________________ The Champion was born in 1903 | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/62633-euro-2008deki-sansimiz-ne/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 27-05-2008 23:30 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |