![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | valla sansi sariali oglu ve vedat okyarida koysunlar o sevilen yazarlarin arasina bence vedat kaptan son programda canimi SIKTI biraz ama olsun yinede seviyorum ayrica hasmet baba ogluyla kazim kanatin yazilari zaman zaman gercekten cok gicik ancak kazim kanat bu sene besiktasimi sonuna kadar savunuyor cunku oda sampiyonluga inaniyor bu sene
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | basri baykoc denen futbol cahilinden orhan yildirim denen hainden ve ismail er denen irlandalidan nefret ediyorum
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Kazım'a katılıyorum nefret ediyorum o adamdan, ama Haşmet Babaoğlu'nu anlamadım ben çok severim aslında | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Beşiktaşlı spor yazarları biraz ezikbahçelileri örnek alsın...bizimkiler çok pasif kalıyorlar her zaman doğrucular tek işleri beşiktaşı eleştirmek beşiktaşın hakkını medyada hiç savunmuyorlar febe yazarları başta selçuk yula haksız durumlarda bile kamuoyuna febeyi haklı gösterebiliyor bence bu çok önemli holigan beşiktaşlı yazarlar istiyoruz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yalaka olan her yazara karşı beşiktaşımıza olmayan şeyleri yazan liderliğimizi kıskanan yazarlara karşı
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57306-carsi-hangi-yazarlara-karsi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 25-03-2008 14:20 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |