![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Fenerbahçe maçı şampiyonluk açısından Gs maçından daha önemli gözüküyor,haftalar azaldı,kayıpların telafisi yok bu yüzden mutlaka maça ilgi gösterilecektir diyerekten fiyatlar uçukladı. Ancak bana göre,bu maçların da fiyatı bu olmalıdır,neden derseniz,klüpler stad gelirlerinden en fazla parayı bu maçlarda kazanırlar,günlük yaşamda o kadar gereksiz harcamalarımız varki,onları yapmasak 1 hafta bu maça herkes gidebilir. 40 YTL yi veren 60 ı da verir yani.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | maç günü stad önunden 60 ytl'lik bileti 150 ve katlarında bula bılrsın | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bi hayli fiyatlar uçuk gitmek istiyen bakabilir ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | YAZIKLAR OLSUN DİYORUM BAŞKA BİŞİ DEMİYORUM !!! fiyatları uygun tutup taraftarı teşvik edeceğine tam tersini yapıyor kocaman YAZIKLAR OLSUN BU YÖNETİME !!!
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | çok şükür aldık biletimizi geliyorum eskişehirden !!
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaşlar arkadaşım yutrdışına çıktı kombinesini bana verdi.180 ytlden satıyor.geri kalan bütün maçlar dahil.toplam 4 maç için.paraya ihtiyacı varmış.zaten toplamda 150 ytl yapıo diğer maçlarada gitmeye kalksan böle uygun fiyata verio.alacaklar bana mail yoluyla ulaşabilir.kimyager10@hotmail.com mailim
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ben bıle maca gıtmek ıstıyodum ama para yetmedı napcaksın ewdekı hesap çarşıya uymuyor ama acıkgı 60 ytl yaparak ne yapmak istiyolarr sankı dunya karmasıyla top oynuyoruzzz insafff yaaa
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57384-derbide-acik-tribun-60-ytl/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 26-03-2008 19:51 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |