![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bu adam giderken helalleşerek gitti,kalan paramı istemiyorum dedi ve sözleşme fesh edildi. Bence bu davada Beşiktaş haklı,he yine haksız çıkıp milyon dolarlar ödemektense bu parayıda ödeyip mali açıdan hiç bir sorunun kalmaması taraftarıyım. BEŞİKTAŞ BAŞKANINI SEVMİYOR OLABİLİRSİNİZ BENDE SEVMİYORUM YÖNETEMİYOR EYVALLAH AMA HAKARET EDEMEZSİNİZ HERKES HADDİNİ BİLSİN.!!! TÜPÇÜ GİBİ YAKIŞTIRMA YAPANLARA O MAKAM İÇİN GEREKİRSE TÜPÇÜDE OLURUZ DERİM ZAMANINDA KAPICI OLDUĞUMUZ GİBİ.!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
kimseye had dersi vermeye çalışma çarşı tribünde doktordur,mühendistir,iş adamıdır,işcidir,okuma yazma bilmeyen boğazı yırtılana kadar beşiktaşım benim biricik sevgilim diye bağıran sokak çocucuğudur,sağcısıdır,solcusudur, hacısıdır,ermenisinidir,yahudisidir,hristiyanıdır, müslümanıdır
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu halilsagir tarafından (28-03-2008 Saat 15:19 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |