![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | bobonun yerine bebbe çok uyumlu
__________________ | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | tabi Bebbe'de de b harfi varya alın isim yakın olsun bari ![]()
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | daha kaliteli biri lazım bize bebe den daha kaliteli ve savunmayı rahatsız edecek tek vuruşları iyi birisi gerekiyor | ||
| | |
| | #6 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() ![]() Beşiktaş'ın golcü futbolcusu hakkındaki transfer dedikoduları bitmek bilmiyor. Son olarak bir Fransız internet sitesi Brezilyalı futbolcunun Fransa'nın Marsilya kulübüyle ile ön portokol imzaladığını iddia etti. Haberde, Marsilya'nın Bobo için daha önce önerdiği bnoservis bedelini 1 milyon euro daha arttırak 11 milyon euro'ya çıkardığını, Brezilyalı golcüye ise yıllık 3 milyon euro vermeye hazır olduğu ifade edildi. Kaynak: DHA
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ya benim kafamin basmadigi konu su; Mehmet Topuz icin yanip tutusuyoruz dünyanin parasini teklif ediyoruz ama Kayseri kendilerince büyük düsündüklerini söyleyerek en yararli futbolcusunu inatla satmiyor.Bizim yaptigimiz teklifler TOPUZ un aklini celmiyorsa BOBO nun akli niye celiniyor?? Benim bildigim BOBO israrla bizde mutlu oldugunu söylüyordu ama yönetim BOBO yu satmaya kilif aradigi icin "Akli karisti artik bizde verimli olmaz "yalani ile elden cikarmaya calisiyor.Bakin görün Marsilya BOBO yu bizden 10milyona alsin 2 sene icinde 20küsur milyona satmazsa bende bisey bilmiyorum.Tipki Ribery i BAYERRN e bir cuval paraya sattigi gibi adamlar futbolun herseyinde Profesyoneller bizimkiler ise Bobo gibi bir adami bulamayacaklari halde israrla satip büyük oynamaktan kaciyorlar. YAZIK ,YAZIK ,YAZIK!!!
__________________ CARSI"yim KARSIyim!!! Konu Buelent01 tarafından (01-06-2008 Saat 21:16 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |