![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Valla ebn satılsın diyordum ama gelen adamlara bakınca yada gelmesi için çabalanan adamlara bakınca satılmasın diyorum artık kalsın bobo gibi bulamayız.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() | cok iyi para satılırsa iyi olur ama satılmasını istemiyorm.yerine cok iyi bi adam alıncaksa yönetıme eyw derız..
__________________ | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | İNANMAK İSTEMİYORUM BÖYLE BİRMANTIK OLAMAZ KESİNLİKLE....ULAN BÜTÜN ÇAPULCULARI KULUBE DOLDURDUNUZ YA YETER YETER ARTIK YA NE BEBBESİ YA ULAN ELİNDE BOBO GİBİ GÖLCÜ VAR...BARİ MARSİLYAYA VERİYORSAN 11 AVROYA YERİNE KLASNİÇ İYİ OLUR AMA BOBOYU SATIP EGER BEBBEYİ ALACAKSAN İNTİHAR EDERSİN...(YÖNETİM ŞAŞIRMA SABRIMIZI TŞIRMA) | ||
| | |
| | #5 | ||
| kArtAl AvdA ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ulan varya... sat bobo'yu satma demiyorum da yerini eto'o,klasnic veya vagner love ile dolduramıyorsan satmak niye kim gol atıcak bebe kimdir ya anadolu takımları bile talip olmadı...
__________________ ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER ...89/1... NE MUTLU "TÜRKÜM" DİYENE!... | ||
| | |
| | #6 | ||
| kArtAl AvdA ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | eto'o haberleri son derece ciddi ya sevindim sonunda vitrindeki bir futbolcuya talip olduk diye,alamasakta bu bile birşeydir...
__________________ ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER ...89/1... NE MUTLU "TÜRKÜM" DİYENE!... | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ciddi oldugunu sanmıyorum .. ciddi olsak bile sadece talip olmakla kalır | ||
| | |
| | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | YOK ARTIK SAT BOBOYU AL BEBBEYİ GÜLDÜRME KENDİNİ BAŞKAN....TAKIMI ÇAPULCULARLA DOLDURDUNUZ...MADEM BOBOYU MARSİLYAYA 11 AVRO KARŞILIGINDA VERİYOSUN YERİNE KLASNİÇ GİBİ BİR ADAMI MONTA ET..GİDİPTE BEBBEYİ FALAN ALIYIM DEME...ULAN KULUBU BİTRDİNİZ BE... | ||
| | |
| | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | EVET BENDE O İSME SEVİNDİM AMA ETO'NUN BONSERVİSİ BOBO+DELGADO+CİSSE ANCA YAPAR.O TARNSFERDE FİYASKO ARKADAŞLAR İŞTE GAZETE MALZEME YOK YA BİRİ ORTAYA SIKIYOR AL SANA MALZEME SÜREKİ ÜNLÜ GÖLCÜLER 3 BÜYÜK TAKIM GİDİP GELİYOR...HERŞEYİ ZAMAN GÖSTERİR...BU ARADA EMRE BELEZOĞLU SANADA YAZIKLAR OLUN...TÜMERİN BİZE ATTIPI KAZIGI SENDE GS ATTIN...HELAL OLSUN..O.........CUGU | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |