![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #52 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ULAN ANADOLU KÜLÜPLERİ ALIYOR İSMİ DUYULMAMIŞ ADAMLARI ADAM 2 SEZON OYNUYOR DÖKTÜRÜYOR ONDAN SONRA HERKES PEŞİNE DÜŞÜYOR...ADAMLAR UÇUK FİYATLAR SÖYLÜYORLAR...3 VEYA 5 MİLYON AVRO GİBİ...ULAN BİZ ALIYORUZ ELİMİZDE PATLIYOR ANLAMIYORUM NE BİÇİM İŞ YA...AİLTON ÖYLE OLDU,KLEBERSON KEZA ÖYLE,RUNJE ÖYLE VS..HEPSİ ELİMİZDE PATLADI ZOR SATTIK....BİZİM SONUMUZ NE OLACAK BELLİ DEĞİL HAYIRLISI İZLEYİP GÖRÜCEZ... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #54 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ya benim kafamin basmadigi konu su; Mehmet Topuz icin yanip tutusuyoruz dünyanin parasini teklif ediyoruz ama Kayseri kendilerince büyük düsündüklerini söyleyerek en yararli futbolcusunu inatla satmiyor.Bizim yaptigimiz teklifler TOPUZ un aklini celmiyorsa BOBO nun akli niye celiniyor?? Benim bildigim BOBO israrla bizde mutlu oldugunu söylüyordu ama yönetim BOBO yu satmaya kilif aradigi icin "Akli karisti artik bizde verimli olmaz "yalani ile elden cikarmaya calisiyor.Bakin görün Marsilya BOBO yu bizden 10milyona alsin 2 sene icinde 20küsur milyona satmazsa bende bisey bilmiyorum.Tipki Ribery i BAYERRN e bir cuval paraya sattigi gibi adamlar futbolun herseyinde Profesyoneller bizimkiler ise Bobo gibi bir adami bulamayacaklari halde israrla satip büyük oynamaktan kaciyorlar. YAZIK ,YAZIK ,YAZIK!!!
__________________ CARSI"yim KARSIyim!!! Konu Buelent01 tarafından (01-06-2008 Saat 21:16 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #58 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Valla ebn satılsın diyordum ama gelen adamlara bakınca yada gelmesi için çabalanan adamlara bakınca satılmasın diyorum artık kalsın bobo gibi bulamayız.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #59 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bobo bebbe ![]() ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |