![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | holosko ya da öyle deniyodu
__________________ Hayatın kamçısıyla sızar derin yaralar, Senin büyük derdinden başkaları ne anlar. Vicdanını Paris'e Moskova'ya satanlar. Küfür diye bakarlar senin dualarına... Hüseyin Nihal ATSIZ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | hakkında bilgim yok. beklicez görücez hak edip etmediğini... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | para sorun deil yeterki bu paranin hakini vererek oynasin
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | öncekiler gibi cikmaz inş. hayırlısı olsun
__________________ Anti-Demirören | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | yorumlari okudum ve hepsi icin olmasada cogu arkadas icin konusuyorum sizin gibi dost varken dusmana ne hacet be kardesler siz adama yetersiniz zaten
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | haber yapıyorlar işte. kim kime 1 milyon euro veriyormuş. borsaya bildirildi rakamlar. daha halen yalan haber yapıyorya şu basın ne diyim artık | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | paraya bak be
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Sivok'u alıcı gözle bir kez bile 90 dakika izleyen varmı ? Nasıl iyi futbolcu diye yorum yapılabiliyor anlamış değilim ? Belki iyidir çok iyidir belki önyargılı değilim ama şu anda kimse birşey bilmiyor , en fazla Udinese'nin bir maçını izlemişizdir , onda da Sivok oynamıştır ve sadece adı yabancı gelmiyordur , yoksa ben kolay kolay kimsenin bu adamı, transfer parasına değip değmeyeceği kadar tanıdığını zannetmiyorum
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 20 trilyon nerden çıkıyor onu anlamış değilim.Abartmayı seven insanlarız...
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/63709-sivoka-20-trilyon/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 03-06-2008 18:18 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |