![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | ya ben şunu anlamıyorum onun için bu konuyu açtım arkadaşlar.takım yenince yere göğe sığdıramıyoruz yenilince niye bu kadar celalleniyoruz.biz değilmiyiz yenilsende yensende seninleyiz diyen.yendiğimiz zaman yönetimdekiler farklı kişiler miydi?bugün mü değiştiler yani?lütfen kızgın olunabilir,bende kızgınım üzgünüm,gözlerim şiş ağlamaktan ama yapacak bişey yok bu takım bizim canımız lütfen canımızı acıtmayalım.(istanbuldakilerden diye not düşmem gerekirdi.uzakta olanları kastetmedim.bende şehir dışında olsam gelemezdim muhakkak maça.) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Yenilsen bile şerefinle yenileceksin. Öyle bir yenileceksin ki, sen boynun bükük soyunma odasına giderken, o taraftar seni yanaklarından akan gözyaşlarıyla ayakta alkışlayacak. Sen bu akşam İnönü'de görebildin mi o ruhu? Biz seyirci değil, taraftarız. Benim adım üzerimde "Taraftar", yani ben tarafım. Ben yenince yerede sığdıramam, göğede. Böyle ruhsuz oynayıpta yenilince yerden yerede vururum.
__________________ yalnızlık alır götürür, vay beni yazık bana, eller böyledir hep ayırır karışıp sevdalara | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Burda kimse beşiktaşa laf söylemiyor yönetim ve futbulculara kızıyor. evet biz BEŞİKTAŞı ölümüne seviyoruz ve ruhuyla oynayan futbolcu istiyoruz saha da koşmayan top ayağıma gelsin diye bekleyen futbolcu istemiyoruz. ruhuyla oynamayan defolsun gitsin gerekirse senye sıfırdan bi takım kurulsun ama bu rezillik bitsin artık eve iyi oynadıkların yere göğe sığdıramıyoruz çünkü artık adam olmuşlardır diye düşünüyoruz ama yok bunlardan adam olmaz bu maçta tekrar gördük. bu dakikadan sonra takım şampiyonda olsa umrumda değil ve olmasınlarda bu kendine oyuncu diyenler birde utanmadan sıkılmadan takımı biz şampiyon yaptık havasına girmesinler. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben bursada yasıyorum unv ogrencısıyım en son gs macına geldım ondan oncede bı cok maca geldım bu maca bıletler cabuk bıttı gelemedık ama olumune bu renklere gonul vermısım bursa gıbı bı sehırde dusunun herkez bjk dusmanı bursa stadında her hafta bjkmıze kufur edıolar ve ben krallar gıbı takımımın arkasındayım kımse benım ne bjklılıgımı nede sevgımı tartısamaz benım asıl keder yenılgı deıl ok yenıldık ama soyle sampyıon olurus yok daha hıc bısıy bıtmedı matematıksel olarak sampıyonlugumuz devam edebılır soyle bı bakalım fener bızı resmen ezdı arkdslar bu basıt bı yenılgı deıl adamlar catır catır oynadı sımdı kalkıp dogruları konusmak geek bızım takımının yapabılecıgı en fazlası bu herkes ınancını yıtırdımı bılmemne bırakılm arkdslar gercekcı olalım herkes ıster sampıonluk ama malesef bazı seylerın degısmesı lasım sımdı sıvası yendık dıyelım kı cok zor fenerbahcenın bırakıcagını hıc sanmıorum gercekler bunlar arkdslar kımse kımseyı kandırmasın lutfen | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Beşiktaşlılığımızı mı yarıştırıcaz şimdi. ne olmuş yani gittiysen,17yaşıma kadar lise yıllarımı verdim bende, okuldan çok antremana maça gittim.imkanın varsa gidiver bir zahmet.biz uzak düştük artık.gelmiş kaçınız gitti diyip milleti yargılama . pollyannacılık oynamaya devam ettikçe değil bugünü geleceğimizide yiyoruz, bugüne kadar kenetlendik,ama artık hesap sorulacak.sorulmadığı sürece terane devam eder gider. Beşiktaşlı doğduk,ölücez herşeye rağmen.bu bir yana. ama sustukça birileri tepemize biniyor. ömrümden 5 yıl gitti bugün.ama yapacak birşey yok.hayat devam ediyor. zaten herkez gergin,destek olacağımız yerde birde biz birbirimizi yemeyelim ,ona göre başlık açalım. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ben gittim ama son dk.larda biz bile statda sus pus olduk böle teknik direktör böle oyuncu görmedm ben hata üğstüne hatalar dizisi izledik fenerde bizle resmen dalga geçer gibi kedinin fareyle oynaması gibi oynadı biz 3 atsak onlar 5 atardı yani yenilgi kaçınılmazdı dün
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57814-bjkforumdan-kac-kisi-maca-gitti-cok/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 30-03-2008 00:43 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |