![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ya birakin Arkadaslar Yönetimle ugrasmayi ,tamam cok büyük hatalar yaptilar da BAKI yi sol kanata Demirören mi koydu.?? Iyi bulmussunuz Demirören i paso yükleniyosunuz caniniz sikildikca.Demirören in tek hatasi Ertugrul gibi bir acemiyi Sampiyonuga ac bir takimin basina getirmesiydi.Eger 2-3 sene üst üste sampiyon olmus olsaydik Ertugrul a taniyacak krediiz olurdu ama su durumda sezon basinda da sürekli söyledigimiz gibi bu cocuk daha Teknik Direktör olmadan bizim basimiza nasil geldi SAYIN Cumhurbaskani Abdullah Gül ün bir telefonuyla. Herseye ragmen bu sene en az suclu bence yönetimdir adam kimi istediyse aldilar yine de ayni hatalari yapip durdu.. Bir de isini gücünü birakmis Centilmenlik dersi vermeye kalkiyo mllete sen kendi taraftarini hasta ettikten sonra Fener e sirin görünsen ne olcek be.Iste serefsizlerin futbolcusu mactan sonra nasil 8 isareti yapti bak!!Bu adamlara centilmenlik yapilmaz kardesim alicaksin eline sopayi biz adamlarin Stadinda gece sene Aziz Yildirim in bir köpeginden dayak yemedik mi??Rico ya atilan yumrugu unuttunuz mu?Sonra adamlar cikip bizim Stada geliyolar ve 8 isareti yapiyolar biz de üstüne tebrik ediyoz!! OH SUYUNDAN DA KOY!!! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #42 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
nokta...
__________________ | |||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | matematiksel olarak şansımız var ama matemetikte bütün şartlar aynı olacak sen bu hakenlerle gs veya fbnin puan kaybeciğine inanıyormusun şampiyonluk alisamiyen çölüğünde renkliler arasında belli olur biz haftaya havluyu atarız hakemleri yenemiyoruz her hafta aynı şeyler de yönetimde çıkıp birşeyler söylemiyor ben bu ligden iğrendim artık düzen kurulmuş arkadaş allahdan başka yardımız yoktu dün oda sırtımızdan bıçakladı bide hakemler haRİÇ NE T.D. DE NE TOPÇULARIMIZDA ŞAMPİYON OLMAK İÇİN BİR HIRS VARMI 90. DAKİKADA ALEX DÜŞÜRÜLDÜĞÜ HALDE PASI ATIYOR KALKIP ORTA SAHADAN GELİYOR VE GOLÜ ATIYOR SENİN FUTBOLCUN ŞAPŞAL GİBİ BAKIYORSA BU LİGDE ŞAMPİYONDA OLAMAYIZ ALLAH VE HAKEMLER YARDIM ETSEDE
__________________ gidin ya d&d | ||
![]() | ![]() |
![]() | #45 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Hala ne şampiyonlugundan bahsediyorsunuz ya kafanızmı iyi sizin.Hakemi fln bırakalımda ilk önce cuvaldızı kendimize batıralım.Dunki mac neydi öyle hayatımda gördügüm en kötü besiktas taraftarı bu kadarmı destek verilir takıma ! .. onuda gectim sampiyonlugu bırak uefaya gitsek iyi olucak . futbolcuların BİR tanesi besiktaslı degil ! .. alexin 2nci golunde biri arkadan celme takıp düsürüyor pozisyon devam ediyor sonra bi bakmısız alex ayakta golu atmıs peki onu düsüren arkasından koşan adam nerde yoook şaşırdık dimi ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #47 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Baki hakkındaki düşüncene 100 üzerineden 1000000000.... katılıyorum.Bu takımda eksik olan bence adam gibi Bir Ronaldo gibi oyun sezgisi yüksek biri ya da Ali Eren gibi cok hızlı olan tekrar yekrar hamle yapacak biri.Elde olsa da hem hamleli hem de hızlı birini bulsak ama bu antrenör ve yönetim o futbolcuyu almaz.Ertugrul Saglam'ın basarılı olmaını isterim ama bu Baki mercimek mi nohut mu nedir bilinmez kisi hem kendinin hem de BEŞİKTAŞ'ın basını yakacak. Dikkat edin hakemler bile kırmızı göstermiyor adama. Biliyorlar ki gösterseler BEŞİKTAŞ bir sonraki maçta ondan kurtulmuş olacak.
__________________ Ya Herşeyim Ya HiçiM Sorma Dünyam Ne Biçim Bir KÖRDÜĞÜM ki İçim Çözdükçe DOLAŞIYOR !!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #48 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Temeli sallanan çürümüş ve çatlak veren bir bina düşünün,elinde sonuna yıkılacak olan bir bina,bunu sıva atarak ayakta tuta bilirmisiniz,bana göre çok zor o temel çürümüşse o bina yıkılır. Beşiktaş içinde bu durum böyledir. Şampiyon olacağımıza en çok inananlardan biriydim,Fenere yenilmeden önce. Biz Feneri yenerken zamanında,en kötü günlerimizde kalecisiz,10 kişi Kadıköy`de çokmu iyi takımdık. Ama çıkar bu feneri mücadelemizle inancımızla yener geçerdik. Biz Feneri 4 maçtır yenemiyoruz,demekki çok şey değişmiş. Fener kalite kazandı ona eyvallah,ama biz 5 seneden beri saydığımız yerdeysek değişmesi gereken temel,yönetim ve kongre üyelerine kadar giden temeldir. Beşiktaş hep hakemlere boyun eğecekmidir ? Bence Beşiktaş hakemi feneri yenseydi yenerdi bu saaten sonra artık kimse o olaya o gözle bakmıyor. Peki sizin karşınızda Beşiktaş`ın haklarını savunamayan bir yönetim olduğunu düşünün,rakibim kendi hakkını savunamayacak bende boş durucam. Şampiyonluk çatlaklara yapılan bir sıva olur ve ikincisi görmek bu yönetimle hayal olur. Onun için biz iki sene daha şampiyon olmaylaım,ama tıpkı kendini yenileyen Kartal gibi pençelerimizi yani yönetim ve camiamızı yenileyelim. Hastalık yapan mikroplardan kurtulalım,Demirören`nin vermiş olduğu 5 yıllık mikropları temizleyelim,Beşiktaş`ta 100 tane kongre üyesi varsa 80 tanesi Fb li yada Gs li,sizce bu şampiyon olamamaktan daha vahim bi durum değilmidir.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #49 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | şampiyonluk falan istemiyorum.fenerbahçeyi inönüde yenemiyorsak şampiyonluğun tadı nerede kaldı.bu futbolculara beşiktaş tarihini biri anlatmalı.ayıp be ayıp.BEŞİKTAŞIMIZIN TARİHİNE YAKIŞTIRIYORLARMI ACABA BU MAĞLUBİYETİ.HALA ŞOKTAYIM.içimden bi parça koptu gitti.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #50 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Benm şampiyonluktan ümidim yok.4. sıradayız.Arada 5 puan fark war.Febe puan kaybetse gese kaybetmez gese kaybetse febe kaybetmez.Şampiyonlar ligine girmemiz bile şansa bağlı artık | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57802-bu-takim-sampiyon-olur/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 29-03-2008 23:13 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |