![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | çocuk mu kandırıyorsunuz ya? | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #53 | ||
beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | kesinlikle gene şampiyon olma şansımıs far daha derbi maçlar bitmedi sivas ı yenersek inş çok güsel olu ama sivasa da yenilirsek ben ümitsiz olurum şampiyonluktan o zmn
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #55 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ya zaten böyle rezil futbol , rezil oyuncular ve rezil yönetim ile şampiyon olunacaksa hiç olmasın.! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #56 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Fener cimbomu yener... veya berabere kalir.. 2 side tum maclarini alir... sivasa ,kayseriye, trabsona hic kimse guvenmesin... Bize karsi oynayip onlarin altina yatarlar..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #57 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | şampiyonluk bize hayal fenerin fortis i alamadığı gibi bizde senelerce bu kupaya hasret kalıcaz galiba seneye bu takaımın kendini toparlaması lazım mutlaka geçen senelerde kendimizi fortis le avuttuk daha doğrusu yönetim bizi avuttu bakalım bu sene nasıl durdurucaklar taraftarın tepkisini çok merak ediorumm
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57802-bu-takim-sampiyon-olur/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 29-03-2008 23:13 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |