![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | aciyorum gercekten aciyorum... toptan az bisey anlasaniz, bakiye sucu vermezdiniz cünkü bakiye kadar gelene hic birisi durdurabildi mi ezikleri??, ugur borali örnek alalim.... kendi kalesi önünde aliyo topu ve 6-7 oyuncuyu kendi basina geciyo , ne hareket yapiyo ne baska bisey, tek hizli kosuyo. ozaman bakinin ne hatasi var. savunmanin ortasinda gayet iyi bi performans sergiledi. ondan sonra 100% erturul saglamin hatasiydi. herkes biliyo ki baki mercimek savunmanin solunda top oynuyamaz. niye mi? ilk problem baki hizli bi oyuncu degil ikincisi cok agir oynuyo----> onun yeri savunmanin ortasi. bu yüzden de fenerbahcenin hizili kanat oyuncularina karsi yetersiz kaliyo(Gökahn gönül). cok normal bisey. burda bakinin hic bi sucu yoktur. tek suclu vardir buda teknik heyetin. Baki yine ruhuyla 100% oyununu ortaya koymaya calisti. ama öbürleri?? DELGADO(topu kaybettikten sonra pesinden kosmayi birakti)??? TELLO(inancsiz oynadi)???? CISSEE(hazir degildi)????? GÖKHAN ZAN(alex gibi minike karsi kafa mücadeleyi kaybediyo)???? bunlara niye bisey demiyosunuz. Bakiyi aldiniz ve ona kizmadan baska bisey yapamiyosunuz. Adam olun hepiniz, baskada bisey demiyorum. BEN BesiktasIMI ve BAKIMI SONUNA KADAR DESTELICEM NE OLURSA OLSUN CÜNKÜ BESIKTASIMI HERSEYDEN FAZLA SEVIYORUM!! KENDINIZE GELIN. FORZA BESIKTAS FORZA BAKI
__________________ Sevmeye enge degil Mesafeler! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Haa şu var bakinin ofansif yönü çok yazıf dünkü maçta bunu gördük taraftara saç baş yoldurdu aldıgı toplarda pas vermek yerine abuk sabuk işler yaptı yaptıgı bariz hatalarda zaten gol yedik onun yanında ibrahim üzülmez allah belanı versin colin kazım gibi bir adamı durduramadı adamlar sol tarafı dagıttılar zaten golleri de sol taraftar yedik..saymaya kalksam hocam hatalı topçu çok... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | |||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | dün belkide macın iyisiydi baki diebilirim hep top bizdeydii fakat bir türlü kaleye gidemedkkk noldu delgadoda toplancktı tüm toplarr ama noldu kaleye gidip bi gol pozisyonumu yaptıkkk baki tüm saflıgıyla tüm iyi niyetiyle oynadıı tek o savastı onunda gücü bi yere kadar.... ama tabi baki bjknin oyuncusu diil sadece dün icin konusuorum ama nobrede bise yapmadı dicem adama doru düzgün hücum pası verck düzgün asist yapck oyuncu yoktu dün ayrıca bjk li taraftarlarda yanlıs yaptııı islerine gelince bakiye üçlü cektirir sni sevioruz bakii der sonada yuhalarlarr bumu taraftarlıkkk delgado dogru düzgün hücum pası veremedi tello düzgün orta yapamadı onlar nie yuhalanmadııı pekiiii ?? cok güsel bi konu acmıssın tebrk ediorummmm !!!!!! Konu [ ZeYneP ] tarafından (30-03-2008 Saat 18:19 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Baki'nin sınırları belli. Bugün mü öğreniyosunuz nasıl bir oyuncu olduğunu.! Suç onda değil ona görev veren yada vermek zorunda kalan HOCA'da.! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | tello ve delgadonun performansı çok ama çok düşüktü holosko ve nobre birbirlerine uyum sağlayamadı bu maçta i.toraman gökhan zan a.tandoğan süperdi baki zaten bizden değil oldu olcak bizim kaleye kendi gol atsaydı (bence bakiyi üstüne para vererek satmak lazım)
__________________ ![]() ...........EN BüYüK BeŞiKtAşK............ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | arkadaşım ne istei ya neden söz ediosun sen hepimiz beşiktaş aşkıyla yanıoruz burda çıkartsan burdan birini oynayabilmek için elinden geleni yapar ama oynayamadıktan sonra ne önemi var söylermisin???önemli olan oynamak ve kazanmak istediği kadar istekli olsun kimse takmaz bu kadar kötü oynadıktan sonra!!!!!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57834-baki-dusmanlari-bir-gelin-bakalim/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 30-03-2008 13:34 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |