Alıntı:
blackpower´isimli üyeden Alıntı
Arkadaşım kulubede adamın yoksa ona ghore transfer yapcaksın sakatlık olayı içinse ona gore çalıştrcaksın bir cok futbolcu antremanda sakatlandı .Bak bişi ifade ettim hocalar için bize oyle bir hoca lazım ki oynamayan futbolcuyu oynatabilen hoca lazım bunuda deneyimli ve kurt hocalr yapar .Tigana diyorsun ama tigna elindeki kadrodaki oynamayan futbolcuları oynatabildi.. |
Tigana oynatabildi mi?Abi yapma Allahaşkına...Geçen seneki Delgadoylan bu seneki Delgado arasında dağlar kadar fark var.Geçen sene Tigana Delgadoyu oynatabilmişti.Şimdi diyorsunuz Ertuğlul hoca Ricoyu kesti,Tigana dediğiniz adamda Ricoyu sol açık oyanattı!..Tigana Serdar Özkan diye bir adamı tanımazken,Ertuğlul hoca gözünü kırpmadan verdi formayı Serdara.Ben buna katılmıyorum,Ertuğlul hoca Tiganadan daha iyi kullandı oyuncuları...Bide diyorsun ona göre transfer yapacaksın.Bende onu diyorum işte sabahtan beri,Ertuğlul hoca bas bas bağırdı bir ortasaha bir de adam gibi stoper istiyorum diye.Yönetim aldı mı peki,yok.Bunda Ertuğlul hoca niye suçlu oluyor,bal gibi yönetimin suçu işte...