![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | nihatın Türkiyeye geleceğini sanmıyorum ancak avrupada forma bulamazsa gelir şu an değil
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Asbaşkanımız Sayın Mahmut Uslu ve yönetim kurulu üyemiz Sayın Ali Yıldırım Nihat Kahveci'nin kulübü ile bu oyuncunun kulübümüze transferi konusunu görüşmek üzere İspanya'ya hareket etmişlerdir. Yapılan görüşmeye ilişkin detaylar konu netleştikten sonra kamuoyuna aktarılacaktır. Spor kamuoyuna duyurulur FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ] fenerbahce .orgda verildi bu haber nihattan olur almayan takim villarealle gorusmeye neden gitsinki diye sormadan edemiyorum kendime malesef
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) Konu once_biz_vardik1903 tarafından (04-06-2008 Saat 22:30 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | umarım öyle olur gellirse beşiktaşımıza gelsin..
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bugün tvde nihatla anla$ma sağlandığı için fenerli yöneticiler ispanyaya gitti diyordu bir an yüreğim sızladı gerçekten.umarım bu söylenenler doğrudur. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Helal Nihat"a ezikleri bile mest etti.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Arkadaşlar bence bu kadar büyük konuşmamak gerek şuan ki futbolcuların çoğunun dini imanı para nerede o eki boş mukaveleye imza atan delikanlı yürekler.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya bugün gazete alacaktım adetim değildir spor gazeleri alak ama söyle bir göz uçuyla bakarım gazelere. bakınca fb nihata formasını giydirenimi istersin tümerin resmine monte edip yakında bu olacak diyenimi forma yakıştı başlığı inanınki beni deli etti demirören sakın nihatı kaptırma bu moranlara satıyorlasrsa sen araya gir deki 1 fazlasını verecem eminimki nihata verilen para ile aynı parayı teklif edersek hemen gelir bir hesep acsın demirören desinki biz nihat için fedekarlık bekliyoruz beşiktaş taraftarından buraya para yatırın hemen biraz para yatırırım pek çok beşiktaşlıda yatırır
__________________ gidin ya d&d Konu bjk48 tarafından (05-06-2008 Saat 11:48 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | nihat dönmeyeceğini heryerde söylüyor açık açık...daha uzun yıllar...ailemin geleceği için avrupadayım diyor adam işte ötesi yok...ama gelirse beşiktaşa gelmeli...onun karakterine güveniyoruz umarım gelecekte birgün bizi yanıltmaz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Niha tkahveci yurt dışnıda emre gibi başarısız biri değilki gelsin.. Ayrılırsada nedne fenere gelsin zaten peşinde dunyanın en buyuk klupleri varken.. Şuanda niha tkahvecinin gidemiyeceği hi çbi takı myok Arsenal Manchester united. Real madrid BArcelona Milan DAha neelr neler sadec egelmek siteidğnid enihat servet öderler | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Geçtiğimiz günlerde yabancı forvet başta olmak üzere transfer araştırmaları için İspanya’ya uçan Fenerbahçeli yöneticilerden sarı-lacivertli taraftarları sevindirecek bir haber geldi. Ali Yıldırım ve Mahmut Uslu’nun Nihat Kahveci’nin kulübü Villarreal’le bonservis konusunda hemen hemen anlaştıkları ve Fenerbahçe’nin önerdiği rakamın 16 Milyon EURO’yu bulduğu iddia edildi. Villarreal yönetiminin bu fiyata şimdilik olumlu yaklaştığı ancak teknik direktör Manuel Pellegrini’nin onayı alınmadan bu transfere izin verilmeyeceği de gelen haberler arasında. Fenerbahçe Yönetimi, FIFA kurallarından dolayı kulübüyle tam olarak anlaşmadan Nihat’a ulaşmış ve teklifini sunmuş değil. Bu yüzden Nihat’ın bu transfere nasıl bir cevap vereceği bilinmiyor. kaynak maraton
__________________ gidin ya d&d | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |