![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | |||
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
BEŞİKTAŞIMA zarar verenlere saygı duymam arkadaş . BEŞİKTAŞIMIN madde bağımlısı ayyaşlara ihtiyacı yok . | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
Duyacaksın arkadaş duyacaksın burası ezik forumu değil?Hepimiz aynı yolun sevdasındayız? Duymuyacaksan benim renkdaşlarımı kardeşlerimi rencide etmeye ihtiyacın olamaz | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | demirören gitsin dertler bitmezse daha iyiye doğru adımlar atılmazsa ben birdaha ağzımı açamam. çarşı topçu hoca tartışmam bu saatten sonra. çarşının işi yönetim değiştirmek değil diyosunuz ama hoca ya topçuya menejere bağırıyosunuz tepki koyuyosunuz bu mu işiniz. bizim işimiz beşiktaşa sahip çıkmaktır. demiirören hem maddi hem manevi açıdan bizi bitirmek üzeredir. demirören bizleri borçları karşılığında tehdit etmektedir. demirören o koltuğu bırakmamk için başkalarının beşiktaşlılığına laf atmakta adam kullanmaktadır. demirören beşiktaşlılık duruşunu tükürdüğünü yalayarak lekelemiştir. BİZİM GÖREVİMİZ BEŞİKTAŞI DESTEKLMEKTEN ÖTE ONU HERŞEYE VE HERKESE KARŞI KORUMAKTIR
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | sen orda maç izlememişsin anlaşılan. kimseye saygı duymak zorunda değilim ne o ayyaş grubuna ki onlar orada maç izleyenlere saygı duyma bi yana küfür edip tahrikte bulunuyolar nede beşkanlık koltuğunda oturan başkan müsvettesi demirörene
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | çArşının görevi değil tabi yönetimi değiştirmek. ama istediklerinde yapamayacakları yok bunları hepimiz biliyoruz. + herkes çArşıyım diye dolaşıyor etrafta. bakıyorum çoluk cocukta çArşı amblemli ürünler var. ben 22 yaşımdayım birtane çArşı ürünüm olmadı almadım. neden? çünkü yanlış bir hareketim olur çArşı ya maal edilir diye. duyarlı olduğumu düşünüyorum! Dediğim Gibi İstediklerinde Bir Çok Şeyi Tepkileriyle Değiştiricek Güçte Kültürlü Bİlinçli İnsanlar Var çArşıda. Eğer İnönü Mabedimiz Diyorsak , çArşı'da O Mabeddeki İmamdır , Papazdır , Hahamdır! Anlayana... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bence taraftar yani daha doğrusu Her platformda övünç kaynağımız olan Çarşı geçen sene büyük bir hata yaptı.Numaralı Demiröreni istifaya davet ederken Çarşıdan ses seda çıkmadı.Süleyman Sebayı göndermek için elinden geleni yapan Çarşı Yıldırım Demirörenle Mali açıdan ve sportif başarı açısından en kötü senelerimizi geçirmemize rağmen ses çıkarmadı. Üstelik Demiröreni İstifaya davet edenleri Satılmışlıkla suçlayıp yaklaşan kongre öncesi başkan adaylarının parayla tuttuğu gruplar olduğunu ileri sürdü.Ama sonuç ne oldu Kimse başkanlığa aday olmadı ÇarşıdA acıda olsa Demiröreni protesto edenlerin Gerçek beşiktaşlı olduğunu anlamış oldu.
__________________ Kulübümüzde müceddet nücumu mevc vursun Bu kainat bize hep gıpta ediyor isar Biz onbir arkadaşız lakin arkamız daha var Bu zevk alemi dar zannedip de aldanalım Vekar hak gibi sakin nezih ve saf olalım Fakat bu hal ile kuvvet gibi cesur olalım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |