![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yönetime talip insan olur sen merak etme şu anda ortaya çıkmak doğru değil bence görünürde seçim yok ve bugün adayım diyen adamı çok yıpratırlar bir şekilde beşiktaş düşmanı ilan eder tribünlerdeki parayla tutulmuş adamlara ıslıklatırlar | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ekleyecek başka birşeyim yok
__________________ I'm taking look around and relized that there is nothin Left.!! The RocK!... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | hakli olduklari taraflar var ancak ilk once kendi islerine baksinlar cekirdek citlayanlarin takimi sampiyon oluyorsa eger bu ulkede taraftara laf etmenin alemi yok hele yonetimin hic yok
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Allah aşkına git be kardeşim ya demirören git ne olur git yaa | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yonetım lıverpol macında bıle bıletler boyle pahalı degıldı evet fener macında bız taraftar olarak pek ıyı degıldık ama topcular ılk duduk caldıgında naptılar adamlar resmen bızı ezdı be bız taraftar suclu oluyorus yanı yazık ya yonetımın y sı yok bızde hep sucu bı tarafa at bız desteklerken ıyı sucunda kotu yok ya topcuların bıze yaptıklarını kım odıycek mecburmuyus bız hep uzulmeye sampyıonluk gormemeye bırakın bu ıslrı ya yeter demrıoren ve ekurlerı yeter emdınız kanımızı BESIKTASI yetmedımı bırakın artık yeter | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57891-yonetim-akilli-ol/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 31-03-2008 12:02 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |