![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #16 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok gereksiz bi adam, boş boş konuşmaktan başka bişey yapmıyo... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aybaba'ya az bile olmuş Reyting ve isim yapma çabası uğruna bu şekil iddaasına girersen böyle milyonların önünde maymun olursun. Utanıyorum böyle bir renkdaşım olduğu için.! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Dun gece fox tvde yayınlanan verkaç adlı programda bjk lı spor yazarı adnan aybaba gırdıgı ıdda sonucu fb formasını utana sıkıla yuzu kızara kızara gırdı cunku ortada bı soz vardı benım dıkkatımı ceken ve en cok dokunanda suydu programın sunucusu fb forması uzerındeyken soylemek ıstedıklerını sordu adnan aybabada dedıkı ne dıyım BENI BU DURUMA GETIRENLER UTANSIN !!! gercekten cok gusel bı kelıme kunlandı bızı bu duruma getırenler utansın arkdslar dıyıcek baska bısıy gelmıo ıcımden | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57901-adnan-aybaba-fenerbahce-formasi-giydii/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 31-03-2008 12:49 | |
Untitled document | This thread | Refback | 31-03-2008 12:49 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |