|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
30-03-2008, 01:16 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 17 |
1. Inonudeki olaylardan sonra besiktasa bence 3 mac seyircisiz ceza gelecek... Dolayisiyla inonu sezonu kapatti. ve inonude son mac izlendi.. Bu bir sans.. Stad projesi simdi baslasin... 2. Besiktasin sampiyonluk sansi %1. 2. olmasi %10. 3. Besiktas ruhunu tasimayan ve kabiliyetsiz tum oyuncular gonderilsin.. Bakinin kovulmasi icin artik ne yapmasi lazim... Gonderilmesi gerekenler : Baki, Uzulmez,Gokhan Zan,Tandogan,Delgado,Rico,Tello,Nobre,Bobo(iyi paraya satsinlar),Gordon,Yozgatli, Hakan Arikan gelecek sene icin yeni yabanci 1 stoper, 1 orta saha,1 kaleci,1forvet 4. Bundan sonra gencler oynasin... Onlarin onunu acalim.. Pafdan Ethem(sagbek),Metin(on libero),Serkan(orta saha),Koray(stoper),Bulent(solbek) Genclerden Kas,Sedef(Uzulmezin yerine),Aydin(Tello),Kurtulus(Delgado) 5. Besiktas sezon basindan beri takim olamadi.. Bir eksik oldu mu, takim gocuyor.. Sakat Cisse den cok sey bekledik... Takimi kuran(kuramayan) Hoca, besiktasi kaldiramiyor... Anadolu takimi olduk.. Hoca gitmeli.. Bu hocayi getiren yonetimde en basta gitmeli... 2 senedir 1 tane dunya klasinda stoper alamayan yonetim ve hoca sinifda kaldi.. 6. Taraftar sinifda kaldi.. Omrunde belkide ilk defa veya bu sezon ilk defa maca giden arkadaslarimiz, dut yemis bulbul gibiydi... Gereken destegi vermedigi gibi, sahaya atilan maddeler ile tempoyu dusurdu.. Bu nasil besiktaslilik.. Stada taraftar karti olmayan kisileri sokmamak lazim...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu mustech tarafından (30-03-2008 Saat 01:27 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
30-03-2008, 11:23 | #4 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 | 1.si tello ve nobre gitmesinin ne yararı var gerisi eyvallah acilen bu takıma aydın monte edilmeli delgodo hemen satılmaLI LUCESCU TEKRAR ALINMALI GECEN SENE ALIMASI GEREKİRDİ DEFANSBAŞTAN YARATILMALI 10 NUMARDAN ZİYADEOYUNU 2 YÖNLÜ OYNAYAN BİRİ ARANMALI DELGADO GİBİ ORTASAHADA GEZEN BİRİ DEĞİL KANATLAR SAVUNMA KISMI YENİLENMELİ SİVAS ŞU HALİYLE BİZDEN ÖNDEYSE BAŞKAQN DERHAL İSTİFA ETMERLİ
__________________ gidin ya d&d | ||
30-03-2008, 11:48 | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 18 | verilen fikirlerin cogu dogru ve coktan düsündüklerim zaten. yanliz tüm takimi degistirerek bir yere varamayiz. hepsi kötü mü? hayir. bunlari bir uyum icine sokacak bir takim haline getirecek onlari yönlendirip motive edecek iyi hazirlayacak teknik heyet ve yönetim yok. bütün hamleler bilincsiz. ertugrul hoca hanki oyuncudan ne zaman ve hanki mevki de faydalanacagini bilmiyor. saha ya onbir futbolcu dizmekle bitmiyor bu is. öyle olsa herkes hoca olur. ama yeterli olmuyor iste. mishal delgado aslinda alex den asaga bir oyuncu degil. ama biz kullanamiyoruz. zico simdi alex i aurelio nun yanina koyup defansif ve ofansif görvler verse alex iki yönde de faydali olamaz. onun icin kararini vermis ben alex ile oynamak istiyorum demis ve bunun sonucunda tek forvet ile oynuyor. besiktas karar veremiyor. madem delgado oyniyacak o zaman tek forvet oyniyacaksin. bu cok basit bir kural. orta sahanin göbeginde modern futbol da defansif özellikleri cok yüksek ve mücadeleci oyuncular sart. biz böyle en basit kurallari bile uyguluyamiyoruz ve oyuncularimizdan faydalanamiyoruz.
__________________ | ||
30-03-2008, 11:54 | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 18 | vay be ertuğrula bu kadar karşı olan varmıydı iyi günde kimse konuşmuyordur ben 1 senedir boğaz patlatıyorum herkes yeni anladı ille duvara mı toslamamız lazım ertuğrulun ne kadar aciz bi hoca oldugunu görmek için..bizim takım teknik direktörsüz olsa bu ligde sadece forması 3. olur saten
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! | ||
30-03-2008, 12:56 | #7 | |||
Tecrübe Puanı: 21 | Alıntı:
| |||
30-03-2008, 13:04 | #8 | ||
Ölüm-Yaşam Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 17 | ertuğrulu severdim ama dün gece gerçekten takıımı kötü yönetti...sadece ertuğrulda diildi suç tabikide bu takımda gençlere yer verme olayına ben kesinlikle katılıyorum artık ibrahim üzülmezin jübilesi yapılsın gitsin onun yerinde tello önündede aydın karabulut oynasın o çocuğun üstünde durulması lazım stadada başlasınlar biran evvel bitti sezon nede olsa... ben önümüzdeki bursa maçına gitmek istiordum artık kısmet seneyeymiş | ||
30-03-2008, 13:15 | #9 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 | aslında takımda geişme var eskiden ilk 6 haqftada şapiyonluk kapanlarını indirirdik simdi son 6 hatada kepenk kapattık eeeee ne diyelim buda hiç yoktan iyidir ağlanıcak halimize gülüyoruz be
__________________ gidin ya d&d | ||
30-03-2008, 13:28 | #10 | ||
Gurbetci KartaL Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 17 | maalesef hoca bir turlu i.uzulmezi kesip aydini monte edemedi onun haricinde sedefede bir cok mac da yer vermesi gerekirdi korayi satti temelli battik ama bu kadarla bitmiyor defansimiz allak bullak orta sahada yuregini ortaya koyan her topa basan futbolcu yok ee hal boyle oluncada sampiyonluk hayal oluyor tabiiki | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57821-besiktas-sezonu-kapatti/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 30-03-2008 01:19 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |