![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|   | 
|    |  #22 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007  Yaş: 36  
				 Tecrübe Puanı: 18   ![]()  |     fox tv adı gibi tilkilik yaptı...rating uğruna adama formayı gecenin üçünde giydirdiler..biliyolarki ..li angutlar sabaha kadarda olsa onu o forma içinde görmek için izlerler programı..işin başka bi esprisi yok...    |  ||
|   |        |  
|    |  #24 | ||
|    Can't Forget  ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007  Yaş: 36  
				 Tecrübe Puanı: 31    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     2 saat te bir forma giydi sinir oldum     manyaq manyaq konuşuyolar ya saçma program izlemedim ben bu kadar 
				__________________   ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253   ![]()  |  ||
|   |        |  
|    |  #26 | ||
|    besiktaş jk  ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007  
				 Tecrübe Puanı: 21    ![]() ![]()  |     adnan aybaba senin aklına ben ne diyim emi ...   neyine güveniyon şu takımında iddiaya giriyosun...  |  ||
|   |        |  
|    |  #27 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008  Yaş: 38  
				 Tecrübe Puanı: 18   ![]()  |     Adnan Aybaba`yı Beşiktaş`lı olarak kesinlikle kabul etmiyorum,sadece programlarda insanların dalgasını geçtiği bir maymun oldu,zaten abisini tribünde istemediğimiz zamanda,ne kadar Beşiktaş düşmanı olduğunu Telegol programında göstermiştir,ne yaparsa yapsın umrumda değil.    
				__________________   Lütfen forum kurallarını okuyunuz..  |  ||
|   |        |  
|    |  #29 | ||
|    gurbetci kartal  ![]() Üyelik tarihi: May 2006  Yaş: 45  
				 Tecrübe Puanı: 25    ![]() ![]()  |     bi spor programinda yorumculuk yapan besiktaslinin boyle bir iddaaya girmesi abes birkere herseyden once oynanan oyunun futbol oldugunu bilmesi lazim muhtesemde oynasan kaybedebilirsin kisacasi salaklik yapmamak lazim    
				__________________   Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a)  |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57901-adnan-aybaba-fenerbahce-formasi-giydii/   |  ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 31-03-2008 12:49 | |
| Untitled document | This thread | Refback | 31-03-2008 12:49 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |