![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | basın coştu bir kere takımın hepsini yolladı,bobo serdar özkan delgado gökhan zan şimdi de cisse anlamıyorum ben bu haberleri bu birrrrr. ikincisi eğer haber doğruysa cissenin alternatifi zeki olabilir mi???? ayrıca beşiktaş tek ön libero oynayacaksa cisse lütfen gitsin hatta çift ön libero oynayacaksa da iyi bir alternatif bulunursa gitsin ön libero biraz sert olur rakibi faul yapa yapa döver kaval kemiğine tabanla girer gerekirse cisse çok yumuşak kalıyor ön libero için | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Basına masına sallamayalım,yabancı oyuncularımıza tek tek teklifler gelecektir.Bunlar çok normal şeyler artık,alışmalıyız.Holosko,Bobo,Delgado,Tello,Cisse .Bunlar çok kaliteli oyuncular,avrupadan teklifler alabilirler...Önemli olan basının oyununa gelip adamlarımızı göndermemek.Yönetim böyle bir hataya düşmez umarım,o kadar da değildir herhal!..Bobo bunların arasında istisna ama;iyi bir paraya satılırsa sorun olacağını zannetmiyorum.Tabii onun yerine o paraya(10 milyon Euro) büyük bir oyuncu almak şartıylan sorun olmaz... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |