![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | burak babadan beşiktaşlı bir futbolcu en azından beşiktaş ruhu taşıyor hani hep diyoruzya ruhsuz futbolcular sayesinde böyle olduk diye burak yedek bile otursa ruhu yeter
__________________ "Yeryüzü Dar Gelir Sevdama" | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ya yemişim onun Beşiktaşlılığınıda Beşiktaşlılık ruhunuda.. Eğer Beşiktaşlı olsaydı bizdeyken karıyla kızla takılacağına maçlarda olmadık yerlede kendini yere bırakacağına ve bize devamlı saç baş yoldurtacağına oyununa baksaydı formayı kapsaydı. Ozaman inanırdım Beşiktaşlı olduğuna. Bizden uzak olsunda nerde olursa olsun çokta tın. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ "Yeryüzü Dar Gelir Sevdama" | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
from Menzoberranzan... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | beşiktaşlı adamın başka takımda ne işi var gelsin yedek otursun... para mara vermesinler yannız salak gibi kendi adamlarına...
__________________ Hayatta, gri tonu bulunmayanlardanım. Benim için ya SİYAH ya BEYAZ vardır. Azıcık doğru azıcık yanlış diye birşey yoktur. Bana göre Yin'le Yang sapkınlıktır, bahanedir ! ! ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | burak niye sevilsin ki ? sürekli kendini yere atmalar, saç baş yoldurmalar. onun yaşında genç bi oyuncu bu kadar kötü hazırlıksız bi halde maçlara çıkar mı?? hesaplasınlar eminim eleştirilen h.şükür bile maç başına ortalama olarak ondan daha çok koşmuştur, sence bu hale nası geldi? herhalde evini geçindiremediği için geceleri ek iş yapmıyordu değil mi? tabiki ist. geceleri, lütfen biraz gerçekleri görelim
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gelmesinn yahhuuu
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/64054-kartalda-burak-yilmaz-iddiasi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 06-06-2008 08:17 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |