![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Kısaca Fener'den başka kimse şampiyon olamaz diyorlar.2 hafta önce Bobo'yu atan hakem,şimdi gereksiz yere 2 gol havala eder.Bu aleyhimize yazılan 6 puan demektir.
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yeni papilalar geliyo... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
peki bunlara ne diyeceksiniz yeter artıkkkk !!! RapidShare Webhosting + Webspace arkadaşlar hiçbir resimm sitesi büyüüklüğünden dolayı kabul etmedi rapide upload ettim indirip resimle bakın lütfen ve yapabilen olrsa resim sitesine upload etsin [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Ugurcan/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]
__________________ Bizim İçin Şampiyonluk Bir Yere Kadardır Ulan Bağllamaz Bizi Üç Beş Yıldız Falan Filan Armamızdaki Yıldız Bedeldir Tüm Yıldızlara İsterse Ölüm Gelsin ÇANAKKALE KARTALLARA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yazık oldu genclere ...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bildiri yayınladı diyee kanka olmaları gerekmiyor bence..yayınlarken hadi beraber yayınlayalımmı demişler..tamam haksız yendiler ama beşiktaşa bu eleştiri niye anlamadım
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |