![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Beşiktaş Menajeri Sinan Engin'in Borussia Dortmund ile anlaştıktan sonra bugün de İstanbul'da Nuri Şahin'in İranlı menajeri Fazeli ile bir araya geldiği belirtildi. Yaklaşık 1.5 saat süren görüşmeden sonra Nuri Şahin'i arayan Fazeli'nin Beşiktaş'ın yaptığı teklifin olumlu olduğunu belirttiği öğrenildi. Daha sonra genç futbolcuyla Menajer Sinan Engin'in de bir telefon konuşması yaptığı ve "Hem kulübünle hem de menajerinle prensipte anlaştık. Seni çok istiyoruz. Burada daha da yıldızlaşıp, tekrar Avrupa kulüplerine transfer olabilirsin" dediği bildirildi. Şahin'in ise Engin'e "Beşiktaş'a gelmek istemiyor değilim ancak bazı korkularım var. Kiminle konuşsam 'Türkiye'ye gitme futbol yaşantını Avrupa'da sürdür' diyor. Açıkçası Türkiye'ye gelmeye korkuyorum" karşılığını verdiği belirtildi. Engin'in bu konuşma sonrası Nuri'yi Türkiye'ye davet ettiği ve önümüzdeki günlerde tarafların İstanbul'da yeniden biraraya gelecekleri belirtildi. Lig-tv ,, | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Adammı yiyorlar burada sanki vahşi afrika ormanın yerlilerinin içine gidecek tövbe tövbe | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Eğer söylenenler doğru ise, fiyat artırma oyunları değilse sadece şunu demek lazım."Çok kastın be Nuri !!!! seninde haklılık payın var ama, sende C.Ronaldo değilsin sonuçta B.Dortmund gibi bir takımda bile (son yıllarda ilk 10 bile giremiyor)yedeksin,geleceğin takım BEŞİKTAŞ.İran 1.ligindeki bir takıma gitmiyorsun."
__________________ SADECE ADAM GİBİ ADAM DEĞİL, BİRAZ DA TEKNİK ADAM İSTİYORUM. ACABA ÇOK ŞEY Mİ İSTİYORUM. ![]() HERKES FANİ, BEŞİKTAŞ'IM BAKİ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | kesin fenerliler diodur onlar alamıo yaa ondan
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Komedi ya... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
KaFKaS_KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ne nuri şahinmiş ya eksik kalsın kapak tadı verdi iyice | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |