Siz herkesi Lucescumu zannediyorsunuz yahu.Bi tutturmuşunuz Lucescuda Lucescu.Anasının karnından imparator olarak doğmadı herhalde!..Nasıl gittiğinide unutmayın Lucenin.13 puandan şampiyonluğu vermiştik hani,tamam hakemler yüzünden belki kaybetmiştik şampiyonluğu ama bu senede öyle.Hatta bu sene daha bariz hatalar var dikkatli bakarsanız...O adam kaç yaşında Ertuğlul Sağlam kaç yaşında.Biri kaç takım çalıştırmış diğeri kaç takım çalıştırmış,durup durup aynı kıyaslamayı yapmayın.Sabırlan belki o da Luce gibi bir kurt hoca olacak.Neymiş,sabredeceksekde doğru kişide sabredelimmiş.Kimmiş yaf bu doğru kişi,göndermediğimiz teknikdirektör mü kaldı?5 sene önceki Fb'nin durumundayız,adamlar bir sezonda 3 teknikdirektör değiştiriyordu hani.Ama ne oldu,anladılar başarının istikrardan,sabırdan geldiğini.Biz ne zaman anlayacağız,bi 10 yıl daha şampiyon olamayınca mı???Kısacası ben;Ertuğlul hocanın,iyi bir başkan ve yönetim kuruluylan,iyi bir kadroylan başarılı olacağını düşünüyorum.Şu anda öyle bir şansı var mı Ertuğlul hocanın,yok.Eeee o zaman...
__________________ |