Alıntı:
once_biz_vardik1903´isimli üyeden Alıntı
simdi herkez once sunu anlasin ertugrula asiklikla alakasi yok bizim askimiz siyah beyaza bunu bikere ayirt edelim sinem ayip oluyor
2. si biz istikrarin olmasindan yanayiz delboskeye istifa tiganaya istifa diyipte ertugrulu kovun daha tecrubeli bir hoca getirin ona sabredelim diyenlere sadece HADI ORDAN diyorum 3 maglubiyet sonra onada denecek seyler bellidir 3. su transferi yonetim yapar gelecek futbolcu alacagi paraya ve imkanlara bakar misal veriyorum fifadaki toplam 30 tane tazminat davasinin 10 tanesi besiktasa aitse kimse su futbolcu hoca icin gelmez muhabbetine benimle girmesin delboske icin kim geldi o zaman diye sorarlar adama yada delboske icin yildiz geliyordu mademde neden zamaninda almayip delboske gibi bi adamada yazik etti diye sorarlar
onunuze geleni istikrari savundugumuz ve belkide en az sucun hocada aranmasinin gerektigini soyledigimiz icinde fettullah gulenci cemaatci ertugrul asigi gibi yorumlar yapmaktanda vazgecerseniz sevinirim tesekkurler |
benim yazıma cevap atmışsın ama benim söylemediğim şeylerle ilgili yazmışsın ben istikrarla ya da fettullahçılıkla ilgili bişey yazmadım. Sadece bu başarısızlığın ertuğrulun kariyeri içinde zarar olduğunu ve kaliteli oyuncuların ertuğrulla gelmeyeceğini yazdım. Del bosqueye neden yazık edildiğini DEMİRÖRENE SORACAKSINIZ benim tek söylediğim bir futbolcu bir takıma gelirken 3 şeye bakar
1. takım ligde şampiyonluğa oynuyormu ? + şam liginde oynuyor mu
2. paramı zamanında tam alacakmıyım
3. teknik direktör kimdir, iyi midir, kariyeri nedir?
r. carlos hayrına gelmedi fenere PARA+ ZİCO nun ismine geldi feneri kim biliyordu bu seneye kadar ? BU işler medyayla reklamla yürüyor arkadaşlar zico çıkıyo açıklama yapıyo avrupadan 30 kanal var ve haber oluyo , ertuğrul çıkıyo açıklama yapıyo 3 adam bir köpek var

bu ertuğrulun suçu değil tabi ki ama bunları gözardı etmemek gerekir diye düşünüyorum. En azından eğer böyle bir dezavantaj varsa kulubün bu açığı başka şeylerle kapatması gerekir