![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #71 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | [quote=once_biz_vardik1903;646054] Alıntı:
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #72 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | [quote=once_biz_vardik1903;646054] Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #73 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ne diyorsun güzel kardeşim sen ya, beiktaş'ın teknik adamı sizi mi dinleyecek, o bilmiyor değilmi üzülmez'in yetersiz olduğunu, o anlamıyor, en iyi siz anlıyorsunuz, senin yaşın kadar futbolculuk kariyeri var o ertuğrul eyip soyadını bile söylemeye tenezzül etmediğiniz adamın, hadi siz yine haklısınız,yine yönetimin 4 yıldır yağtığı gibi yine teknik adamın kötü olduğu fikrine vardık diyelim, peki süper bi hoca ve süper bir kadroyla yola çıkan ve oyunuyla herkesin takdirini alan basketbol takımının durumuna ne diyeceksiniz, o gece-gündüz farkını oluşturan etken nedir, üst üste hem basketbol, de futbol takımının rezil oynama nedeni nedir, bunları düşünelim biraz da, aç ayı oynamaz güzel kardeşlerim, zaten herkesin üzerinde ortak bir dayanışmayla durduğu yönetimin kesinlikle gitmesi fikri varken burada teknik adam veya futbolcu tartışmak yersiz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #74 | |||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | [quote=PascaL_NoumA_21;646056] Alıntı:
GİT SEN CIKAR SESİNİ O ZMN NİYE CARSIDAN BEKLİOSUN ! CARSI BAGIRDIGINDA TRİBUN ŞOV YAPTIGINDA ÖVÜNEN SİZLER DEGİLMİSİNİZ TARAFTARMIZLA ÖVÜNEN SİZLER DEGİLMİSİNİZ .. CARSI İYİ İŞ YAPTIGINDA BRAVO KRAL CARSI HEPİMİZ CARSIYIZ SESİNİ CIKARMADIGINDA SATILMIS CARSI YOK YAAAA.. SİZİN NE HADDİNİZE .. 25 YIL TARİHİ OLAN CARSIYA BU HİTAMLAR SİZEMİ KALDI .. EMİN OL CARSI GEREKENİ YAPTIGINDA BURAYA YAZICAK YÜZÜN OLMAYACAK | |||
![]() | ![]() |
![]() | #75 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | [quote=PascaL_NoumA_21;646056] Alıntı:
en basta senin zihniyetinin degismesi lazim oldugu kesin carsiyi severim ama su demir orene olan suskunluklarini anlamiyorum anlamayacagim artik kimse kusura kalmasin ama resmen supelenmeye basladim ben bu isten carsi sebaya git seba istifa et diyen carsi bu adama nasil sessiz kalir ben yonetimdede istikrardan yanayim ama bu adami 5 senedir deniyoruz belki kalsa ilerde ogrendikce iyi olabilir ama ogrenene kadar donusu olmayan yollarada girebilir klup o yuzden bu demir orenin artik gitmesi lazim bu adamla istikrar zaten olmaz bu yonetim kalacaksada hoca kesinlikle gitmeli bu yonetimle basarili olmasi cok zor
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #76 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | [quote=samet1903;646060] Alıntı:
![]()
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #77 | |||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #78 | |||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | [quote=PascaL_NoumA_21;646062] Alıntı:
bak güzel kardesim senin bunları anlaman icin carsının icinde olman gerekir ama yazık aynı fenerin carsıyı karalaması medyanın carsıyı karalaması gibi yorum yazıosnz yazık günah siz degilmisiniz ses rekoru kırdıgında carsıyla övünen arkadaslarınıza anlatan yazıktır yapmayn yaa ! PROTESTO EDİLDİ DEMİRORENE COK UZAGA GİTMEYE GEREK YOK BU SENE İLK YARIDAKİ SİVAS MACI AMA PROTESTO ABİLERİMİZ TARAFINDAN DURDURULDU TAKIM SAMPİYONLUGA OYNUYO Bİ BİTSİN LİG SONRA OLUCAK DİYE AMA SİZİN BUNU GÖRMENİZ İMKANSIZ ! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #79 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | hocalara istifa diye bagirdigi kadar demir orene istifa diye bagirsaydi belkide simdiye kadar 1 2 sampiyonluk yasardik delboske kalsaydi su an en az 2 sampiyonlugumuz vardi belkide ama kimse sabredemedi tigana kalsaydi belkide yine sampiyonduk bu sene ama onuda kovdular istikrar haric herturlu olay serbest bu takimda istikrari korusalardi belkide bugun baska turlu seylerden bahsediyorduk ama demir oren her seferinde kendini kurtarmak icin hoca asti kesti herkez bunu yedi ilk defa besiktas tribunleri carsi bu sezon basinda hayirli bir is yapti ve yeni hocanin daha ligin ilk karsilasmasinda arkasinda durdugunu ve bu senede basarisizlik olursa gitmesi gereken tarafin yonetim oldugunu gosterdi aslinda ama okadar yuzsuzler ve okadar utanmazlarki bunu bile anlayamadilar hala dun tv ye cikmis biz bunlarin altinda kalmayacagiz diyorlar ulan gucun var madem en basindan olaylarin onune gecipte bu durumlara dusurmesene kendini
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #80 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | [quote=samet1903;646068] Alıntı:
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |