Alıntı:
kartalim_´isimli üyeden Alıntı
Aynen abi...Ben de bunu anlamıyorum zaten,niye bekliyorlar hala istifa etmesini,etmeyeceklerini bilmiyorlar mı bu yüzsülerin!..Çıksın karşısına projelerini tek tek açıklasın,ekibimde böyle böyle önemli isimler var desin ve ben başkanlığa adayım desin.Resmen korkuyor ya bu adamlar Demirörenin karşısına çıkmaktan...Bütün muhalefet aynı şeyi söylüyor,Demirören istifa ederse başkanlığa aday oluruz.Yahu o zaman babamda olur!..Sen onu koltuktan indiremedikten sonra!..Cidden çok zayıf bir muhalefetimiz var... |
son kongre daha yeni olmuş demirörenin 2.5 yıl daha başkanlık süresi var demirören istifa ediyorum demediği sürece sen istediğin kadar ekibini ,projelerini anlat başkanlığa adayım desen ne değişecek 2.5 yıl bekleyeceksin , söylemlerinize şu açıdan katılıyorum kongre sırasında bu adamlar neredeydi kongre de karşısına kimse çıkmadı mali kongreyi ibra etmeyen üyeler mahkemeye verdi yönetimi , muhalafet zayıf demirörenden korkmak deil sıkıntı mali durumda fulya projesi ceklerinin %50 si kırdırıldı turkcell lig tv ülker grubundan alınan ve alınacak olan paraların %50 si alacaklı 45 milyon euro demirörene borc var , şamp liginden alınacak paralar bosque ye gitti
daha yazmak istemiyorum herkesin bildiği konular sonuc olarak 2012 ye kadar bjk mizin gelirlerinin yarısı temlikli kasaya girmeden gidecek bu yüzden 4 tane kaliteli oyuncu alıcaz diyor demirören yönetimi, herneyse baskı yapılması lazım
bıraktırmak için muhalefetin içinde bizde varız bizimden taraftarda klübe msj ve mail yoluyla düşüncemizi iletmeliyiz
istifa et artık yeter demirören