![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 2010 da da yine aday olacak demekki karşıma çıksınlar dediğine göre öyle güçlü geliyorum gibi bir hava sezdim ben yeniden.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
| | |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ | |||
| | |
| | #4 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | |||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Bırakacağını zannetmiyorum zaten,adam biraz Beşiktaş'ı düşünse bırakmıştı şimdiye kadar...Hala gün birlik olma zamanıdır diyor adam,birlik mi bıraktınız sanki,düşman ettiniz yaa resmen kendinizi!..Yüzümüz gülmedi sayenizde kaç sezondur,gün geçtikçe Fb ile Gs'ın taraftarı artarken bizimki azalıyor başkan,sayenizde hepsi!!! | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | 1-arkasındayız dediyse ; ertuğrul sağlam ı gönderir (valencia nın eski td si pique sanchezle görüşülüyormuş gizliden) 2- biz 2 maç deil 2222 maçta istifa diye bağırsak herkesin dile getidiği gibi haysiyetsiz,yüzsüz,arsız insan etmiyorum dediği sürece bu istifa olmaz 3- 5 sene oldu hala sucu başkasına atabiliyorsun 3 yaşındaki cocukları bile kendine güldürüyorsun aferin sana her gün istifa haberini dört gözle bekliyoruz kafasına bir şekilde bi şeyler düşsünde sölesin artık istifa ettiğini
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |