![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Geçmiş olsun ama yapılan yorumlar beni de şaşırttı bahsedilen kişi bizim takımımızın kaptanı allah korusun bu kazada başına bi iş gelse memnun olaaksnız sanki. Burada sadece yaptığı kaza ile ilgili yrum yapmanız daha uygun olur diğer yorumlarınızı http://www.besiktasforum.net/forum/o...ulmez-sayfa32/ linkinden yapabilirsiniz. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Kaptanımıza geçmiş olsun diyorum kaptana eleştiri yapan ve o kelimeyi kullanan arkadaşlara söylüyorum size biri o kelimeyi kullansa hakaret sayarmısınız saymazmısınız lütfen burasının beşiktaş ailesi olduğunu ve ibonunda aileden biri olduğunu unutmayalım
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | gecmis olsun kaptan herkez birgun gider ama ibrahim oyle yada boyle bu takima 7 8 senesini verdi sayesinde kazandigimiz olmadigi gunler onu aradigimiz donemlerde oldu unutmadan soyleyeyim dedim biraz daha vefa ve emege saygi lutfen
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | GEÇMİŞ OLSUN GEÇMİŞ OLSUN AYRI KONU DA BU ADAM ARABAYI DA MI KAFASINI KALDIRMADAN SÜRÜYOR..HA GAYRET DELİ İBO YA SABIR 1 SENE SONRA BIRAKIRSIN FUTBOLU İNŞALLAH O DA BAŞKA MESELE..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
C!mC!m£..! (: ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İbonun beşiktaşta emeği büyüktür..Niye futbolcular gol atınca bağra basılıyor adam yaşlı olmasına rağmen senden benden iyi koşup,top kapıyor,hadiminizi bilelim,eğer ileri geri konuşucaksa SÖYLEMESİN fikrini..!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
karamel ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | geçmiş olsun | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/64913-deli-ibo-kaza-yapti/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 16-06-2008 02:50 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |