![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | aylarca ağlayarak beklediğimiz s. kurtuluşu da ertuğrul keşfetti oynattı zaten di mi arkadaşlar ? ertuğrulla tigananın yaptığı transferleri bir karşılaştırın aradaki farkı görün ,bugün takımdaki türk gençler tigana ve öncesinden gelen adamlardır ertuğrulun şu takıma adapte ettiği bir batuhan var onu da tartışmaya gerek yok onun dışında tüm oyuncular zaten ya oynatılıyordu ya da tecürbe kazanmalrı için kiradalrdı ertuğrul sene başında aldığı takıma kazandırdığı hiçbir şey yoktur ( batuhan dışında) kürdanına kurban olduğum tigana en azından 2.liklerimiz fenerden GURURLA kopardığımız türkiye kupalarımız VARDI. şimdiki tablo mu? Şamp LİGİ tarihinin en FARKLI yenilgisi kUPA DA rizeye ELENDİK LİGDE 4 lük InterTOTO yu garantiledik MUKAYESEYİ siz yapın
__________________ ___Beşiktaş bir Gerillanın Hayata İtirazıdır.__ ___Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ,___ ___Yazarsa DESTAN, Severse Devrim OLUR.__ | ||
| | |
| | #2 | |||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
bunlar cikardida alt yapidan adamlari birtanesinide 90 dakika bi maca cikartsalardiya kardesim sizin begenmediginiz ertugrul unuttugunuz serdar ozkani besiktasin as oyuncusu yapti bir sag acik kazandiniz aydina kimse forma vermezken herkez paf takimda unutmusken belirli maclarla besiktasa monte etti ibrahim kasin besiktas takiminda 2 tane 90 dakika oynadigini hatirlamiyorum ertugrul gelmeden once siz anca yok fark yedik yok sampiyonluk gitti bilmem ne diyin yollayalim bakalim ertugrul hocayida seneye sampiyon olacazmi tiganada burdayken vay efendim ofsayt taktigi uyguluyo yok efendim tek basari turkiye kupasi yok efendim takimi korkak oynatiyor diye elestiriyordunuz ne oldu simdi kiymetemi bindi yarin oburgun ertugrul hocaninda boyle kiymetle giptayla arkasindan baktiginiz bir hoca olmasini istemiyorsaniz az sabirli olun tigana kalsaydi belki sampiyon olurduk bu sene ama gitti olamadik ertugrul seneye kalirsa yine sampiyon oluruz giderse yine sampiyonluk hayal olur istikrarin olmadigi yerde basarisizliga mahkum kalirizzzz baska yolu ve otesi yok
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
| | |
| | #3 | |||
| kArtAl AvdA ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER ...89/1... NE MUTLU "TÜRKÜM" DİYENE!... | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |