![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | baki,ali tandoğan,bobo(10 milyon € veren birileri çıkarsa) gordon,ibrahim kaş ve üzülmez,takıma dönecek olanlardan higuen kesinlikle seneye bu takımda olmaması gerekenler
__________________ Siyah - Beyaz = Ölüm - Yaşam! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bencede katılıyorum
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu ruhsuzlara ne bakiyorsunuz her sene ayni senaryo lig bitmis sanki sampiyon olacaklarmis gibi bir yerlerini yirtarcasina oynuyorlar.madem cok hevesliydiniz onemli maclarda oynasaydiniz.hokkabaz futbolcular sizi.yemeyin bunlarin numarasini.bunlara guvenip de yine ayni hataya dusmeyin adam gibi takim kurun ey yonetim.
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | aynen katılıyorum karışacak kafa varmı bunlarda
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | hep bu yuzden kaybettiler bidaha ayni salakligi yapmazlar sanirim
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | HIC HIC BIR SEY BILMIYORLAR BILMEK ISTEMIYORLAR BESIKTASIN SAHIBI ONLAR ISTEDIGINI YAPIYORLAR ![]() SEN ISTESENDE EBEDI BASKAN KALMAYACAKSIN O ZAMAN HANGI YÜZLEN SOKAGA CIKACAKSIN HIC DÜSÜNDÜNMÜ BASKANNNNN ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bursa macinda cokmu iyi oynadik? Güldürmeyin beni bi ara doru düzgün top cikaramiyorduk gene bursa macinda
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |