![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||||
kader utansın ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Herşeyi siz biliyosuz işiniz gücünüz Bo.k Atmak.... erturul bu adamı niye alsın ya kendi egonuzu tatmin etmek için erturulu öne sürüyosunz...sergeni sewmeyne beşiktaşlı ztn beşiktaşlı degildir...ama ne yararı olucak takıma ya bi mantıklı düşünün adam 35 yaşında erturula ayak bagı olucak ne war eski takım arkadaşı degilmi kardeşim ne war şimdi erturulua Bo.k atıcak ne yaptı bu adam sana??? erturul yıldız oyuncu sewmez demişsin...Şunu unutmaki erturul da bu takımın bir oyuncusuydu Hatta bu TAKIMIN kaptanıydı ve oda İster kAbul et ister etme yıldız bir oyuncuydu.... kime tepki wericeginizi şaşrmışsınz tabi yönetim menajer olabilir dedi ya almazsa kim suçlu erturul...ztn yönetim kendini kurtarmaya çalışıyo hyr dermi topu erturula atıcak ztn erturulun almiycagını biliyolar kendilerini kurtarıyolar... düşünme kabileyetiniz yoksa bile şu yazdıklarımı okuyun belki kafanızda bişeyler canlanır. | |||||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() Konu PascaL_NoumA_21 tarafından (06-05-2008 Saat 18:10 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/60801-sergen-besiktasa-donuyor-mu/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 05-05-2008 14:19 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |