![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #10 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bugunun futbolunda ve bugunun sartlarinda futbol bu duruma gelmisse ben yeni stat olayini destekliyorum artik sart oglu sart bence kimse bosa konusmamali artik futbol romantiklikten cikti futbol artik para oyunu sirf uzerine oynanan kumarin parasiyla 20 tane ulke kurarsiniz bu sartlarda hala romantik futbolda kalalim demek bana gore altini cizeyim sacmaliktir rekabet etmek icin yeni stat sart eger biz bu ulkede fenerle galatasarayla rekabet etmiceksek avrupada sampiyonluk icin caba sarfetmiceksek o zaman kapatalim sadece amator branslarla ve sirf ogrenci ve egitim okullariyla devam edelim yolumuza ama biz bu rekabetlere gireceksek yeni stadi istemeyenlerin hepsi bos konusuyor bence
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) Konu once_biz_vardik1903 tarafından (07-05-2008 Saat 14:08 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/60900-yeni-stad-falan-istemiyorum/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 07-05-2008 17:21 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |