Alıntı:
ksavas´isimli üyeden Alıntı
semıh oyuna gırdı macları cevırdıler dıye nasıl ozetlıyosun anlamıyorum 2 senedır kullandıkları bı sıstem bu oynadıkları futbol aldıkları sonuclar ortada bence son 2 senede superlıgde en ıyı top oynayan takım acık ara...ayrıca madem anadolu takımları cesaret edemıyo kalemıze gelmeye o zaman nıye bu kadar gol yedık nıye anadolu takımlarıyla ınonude yaptıgımız macların yarısını yenemedık bız mı sokuyoz topu kendı kalemıze demek kı gelıyolarmıs sorun yasıyomusuz...ben on lıbero tanımında hucumu mukemmel olsun demedım kı gerrard lampard olsun sadece hucuma da katkı yapan çift yönlü dedim ki fenerbahce aurelio selcuk ikilisiyle bunu basarıyo aurelıo ve selcukun hucumu mukemmel mı tabıı kı degıl ama tek yonlu oyuncu da degıller ılerıye oynayıp katkı yapıyolar...mesela aurelıo chelsea macında oyun tıkandıgı anda kazım a mukemmel bı asıst yapıyosa,sık sık kornerlere cıkıp kafa golu atıyorsa bu adam ın hucum yonu de vardır ama mesela bı koray avcı tek yonludur hucum kapasıtesı yoktur ...aurelıo-selcuk yapıyorsa cisse de görev verilirse bunu turkıye ligine yetecek kadar yapabılır kı gecen sene 3 4 gol de attı zaten sıvok,inceman da bunu selcuk kadar yapabılır...fb nası 2 seneden berı bu taktıkle gayet kaliteli futbol oynadı demek kı cift on libero turkıyede de ısler |
Anadolu takımlarına karşı daima çift forvetle oynanmalı, hele de İnönü'deki maçlarda.Maç daha başlamadan korkar adamlar zaten, çift forvet rakip savunma için büyük tehdittir, hele de Bobo ve Holosko gibi bana göre Türkiye üstü forvetler varken daha da büyük tehdittir...Rakip kendi ceza alanı içinde kabul edecek oyunu zaten, bu kadar basit yanii, Anadolu takımlarımızı bilmiyormuş gibi konuşmayalım şimdi, adamların oyun şekli falan hepsi belli...Bide biz o kadar çok golü nasıl yedik demişsin gelmiyorlarsa kalemize, yahu bizi sayma sen, bizim savunma yol geçen hanı gibi zaten, köy takımı bile atar bize gol, büyük bi başarı değil yani bu...Semih olayına gelince, Zico'da bunu anlayamadı şampiyonluk gitti zaten!..Semih oyuna girdiğinde tek gol atmıyor Kezman pozisyonda buluyordu, çift forvetin avantajlarını kullanıyorlardı yanii, atmasada attırıyordu, partneri vardı çünkü, bu Semih değil başkasıda olsa aynı şey olabilirdi, rakip savunma ürküyordu ve bunun sonucunda hatalar geliyordu...Ve sonra goller tabii...Benim fikrim budur, çift forvetle başlamak, maça 1-0 önde başlamaktır anadolu takımlarına karşı...