![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ulan koca kafa yine boş boş konuşmuşsun..bu röportajdan anlaşıldıgına göre bebbe felan gelcek adam gibi transferde yapmıcaz diyo yani yine ayakçı topçularla iş yapmaya çalışcaklar seneyede hüsran olur ben şimdiden söylüyorum hepimize geçmiş olsn
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Neresi boş kardeşim, okumadın herhal röportajı, kafana göre yorum yaptın yine...Adam çıkmış konuşmuş işte, ne var söylediklerinde... | ||
| | |
| | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | boş daha dolu ne var olay yaratacak..adam yine ezik transfer politikamız devam edecek diyo işte...anca lincolnü örnek gösteriyo ee fenerde takır takır oynayanlar noldu koca kafa sinan!bunlarla 1 adım ileri gidemicez seneye aynı olcak sivok felan bizi şamp. yapmazzzzzz
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! | ||
| | |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #5 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/61405-iste-sinan-enginin-olay-yaratacak-roportaji/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 12-05-2008 12:39 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |