![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #31 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ulan bu ******** yöneticiler parasız kaldı benim toramanımı satıp borçlarını ödeyecekler. hemde yok pahasına satacaklar. Tıpkı burak yılmaz gibi ibrahim akın gibi. Bu güne kadar sabrettim sabrettim işte bunda patladım artık. ulan her insan hata yapar siz hiçmi kavga etmiyorsunuz ş. herifler. defolun gidin ulan bu kulüpten yediniz bitirdiniz kulübü. İbrahim toraman gibi bir adamı şimdi almaya kalkın bakalım acaba kaça alırsınız. Ulan sinan ilk fırsatta istanbula gelip senin o kel kafana tükürecem. Toramanı satan taraftarı satar. Tıpkı ilhanı satıp şampiyonluğu sattığınız gibi. Beşiktaşın haysiyetinin arkasına sığınıp çevirmedeğiniz dolap kalmadı . hepiniz sütten çıkmış ak kaşıksınızya. Adamlar özürdiledi işte para cezasıda verdiniz yetmedimi. tabi 300000 dolar yaptığınız pislikleri temizlemez okadar çok pisliğiniz varki. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
19 Sivaslı 58 Kartal 03 ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Kendi ağzınla söylüyosun NADİR qüzel şeyler yapıyorlar böyle bir yönetimle ancak 10 senede bir NADİREN şampiyon oluruz memnunsan konu kapanmıştır.
__________________ Övünmekte haklıyız Çünkü BeŞiKTaŞLıYıZ... Ne Para ne Araba nede Manita Tek aşkımız B J K !!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ben bu takımı şampiyonluklar için sevmedim. Şampiyonlukmuş bilmem neymiş benim hiç umrumda değil bunlar size belki yalan gelebilir fakat fırsat olurda birgün sizlerle karşılaşırsak tanışırsak ozaman anlarsınız beni. Ben sahada kartalımı armamı siyahımı beyazımı göreyim bana yeter. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | eğer bu karar eziklerin yaptığı güiza transferinin ateşini söndürmek için sırf gündem yaratmak için alındığına parmağımı basırım. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Klüp adam gibi yönetlse tamam,kov gitsin...ama sinan engin gibi mafya bozuntusu bu kulüpte menajerlik yapıyor yaa..eğitim yok,yabancı dil yok,bütün gün odasında fashion tv seyreden düzeysizin teki takım kaptanının kellesini koparıyor...itirazım buna
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Nerden biliyorsun? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | |||